Park'ta Rock: Nekropsi - Peyk

Park'ta Rock: Nekropsi - Peyk

Tarihler: 27 Ağustos 2022 Cumartesi ~ 27 Ağustos 2022 Cumartesi 19:30

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: Genel Giriş - 120.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 27, 2022 ~ Ağu 27, 2022
Rock müziğin kült gruplarından Nekropsi, 100% Müzik Sunar: Park’ta Rock kapsamında 27 Ağustos'ta KüçükÇiftlik Park’ta!

14 yıldır İstanbul’da rock müziğin kalesi haline gelen KüçükÇiftlik Park’ta 100% Müzik Sunar: Park’ta Rock konserleri, progresif rock sahnesinin en nadide ve kült grubu Nekropsi konseriyle devam ediyor!  Unutulmaz sahne performanslarıyla iz bırakan, kalabalık ve renkli bir dinleyici kitlesine sahip olan Nekropsi’nin Erciyes Şokta, Baba, Foklar, Yok Var, Dedikodu gibi hep bir ağızdan eşlik edilen şarkıları ve soluksuz çaldıkları enstrümantal parçaları 27 Ağustos Cumartesi akşamı İstanbullularla buluşacak. Öncesinde ise her yaşa hitap eden ve eskimeyen şarkılarıyla alternatif rock müzik grubu Peyk sahnede olacak. Yüzdeyüz Müzik katkıları ve URU organizasyonuyla düzenlenen konserin biletleri satışta.

Rock müzik dünyasına yeni bir soluk kazandıran 100% Müzik Sunar: Park’ta Rock konser serisi, 2022’nin ilk konserini KüçükÇiftlik Park’ta veren Nekropsi’nin 27 Ağustos’taki performansıyla hız kesmeden devam ediyor.

Progresif ve deneysel müziğin ülkemizdeki önde gelen temsilcilerinden Nekropsi, yayımladığı albümler ve teklilerle, grup üyelerinin enstrüman hakimiyeti, doğaçlamaları ve sürprizlerle dolu sahnesiyle yurtiçi ve yurtdışında geniş bir dinleyici kitlesine sahip. Nekropsi’nin 1996 yılında yayımladığı ilk albümü Mi Kubbesi’ni 2007’de Sayı 2, 2009’da 1998, 2013’te Aylık albümleri izledi. 2018 yılında Sekizler ve Ta Ta Du, 2019’da Dedikodu teklilerini yayınlayan grup, 2020’de ise Helezon adlı tekliyi sevenleriyle paylaştı. Nekropsi, gitarlar ve vokallerde Cem Ömeroğlu ve Gökhan Goralı, davullar ve vokallerde Cevdet Erek, bas gitar ve vokallerde ise Kerem Tüzün’den oluşan kadrosuyla 27 Ağustos Cumartesi akşamı, 14 yıldır İstanbul’da rock müziğin kalesi haline gelen KüçükÇiftlik Park’ta heyecanla beklenen canlı performanslarından birini sergileyecek. Sahnedeki performanslarıyla kendilerinden sıkça söz ettiren grup, yeni şarkılarının yanı sıra uzun zamandır çalmadıkları parçalar ve grubun solo projelerinden kesitlerle sahnede olacak.

Temelleri 1991’de atılan, kadrosu 1995’te oluşan Peyk ise hayata ve sisteme karşı takındıkları tavrı pratiğe de döktükleri şarkılarıyla Türkiye’nin en köklü alternatif rock grupları arasında yer alıyor. Son yıllarda sevenleriyle dikkat çeken tekliler paylaşan Peyk, Suluşaka (2007), İçimdeki İz (2011), Teslim Olma (2014) ve Lay Lay Lom’un (2018) ardından beşinci stüdyo albümünün çalışmalarını sürdürüyor. Grup, hem eski hem yeni dinleyicilerini coşkusuna katarak müzikal yolculuğuna başarıyla devam ediyor. 

Bilet Fiyatları:

Genel Giriş - 120.00 TL

Önemli Notlar:

- Kapı açılış saati 19:30'dur.- 18 Yaş altı katılımcılar alana ebeveyni ile giriş yapmak zorundadır.- Her yaştan katılımcı bilete tabidir. - 18 yaş altı katılımcılara alkol ve tütün ürünleri satışı yasaktır.- Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Etkinlik süresince biletinizi ve/ veya bilekliğinizi saklayınız.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmesi yasaktır.- Etkinlik alanına Selfie Stick ve GoPro çubukları ile girmek yasaktır. - Etkinlik alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.- Etkinlik süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.- Etkinlik alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm, kolonya vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet, termos, motor kaskı ve lazer imleci ile girmek yasaktır.- Tüm katılımcıların kimliklerini yanlarında bulundurması ve istendiğinde ibraz etmeleri gerekmektedir.- Etkinlik alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.- Güvenlik personeli, etkinlik alanına giren herkesi güvenlik aramasına tabii tutacaktır.- Etkinlik alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir.- Etkinlik alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir.- Etkinlik biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini etkinlik alanından çıkarma hakkına sahiptir.- Etkinlik alanına giriş yapan seyircilerin alandan çıkış yapmaları halinde tekrar alana girebilmeleri için yeni bilet satın almaları gerekmektedir.  - Etkinlik biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.- Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.- Yasalara göre tehlikeli olarak belirlenen ırktaki köpeklerin alana gelişlerinde ağızlık kullanımı zorunludur.- Etkinlik alanına kamp sandalyesi vb ürünlerle girmek yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT