Parkfest - Cumartesi

Tarihler: 16 Temmuz 2018 Pazartesi ~ 16 Temmuz 2018 Pazartesi 28 Temmuz 2018 14:00

Yer: Volkswagen Arena, UNIQ Istanbul Açıkhava Sahnesi

Ücret: Normal Dönem - Cumartesi - 100.00 TL Kapıda 120.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 16, 2018 ~ Tem 16, 2018
Yılın en eğlenceli festivaline hazır olun! Parkfest 27-28 Temmuz’da Uniq Açıkhava Sahnesi ve VW Arena’da

Geçtiğimiz 3 sene boyunca sayısız yerli ve yabancı grubu ağırlayan, 20.000'den fazla festivalcinin katılımıyla gerçekleşen Parkfest, bu yıl sürprizlerle geliyor. Daha önceki yıllarda tek gün gerçekleşen festival, bu yıl “Festivaller Birlikte Güzel” sloganı ile 27-28 Temmuz tarihleri arasında 2 güne yayılıyor ve mekanını Uniq İstanbul ve Volkswagen Arena'ya taşıyarak eğlencenin dozunu şehirde arttırıyor.

Gorillaz organizasyonu ile gerçekleşecek olan Parkfest’in dolu line-up’ı içerisinde Kanadalı elektronik müzik grubu Caribou, Belçikalı deneysel hip-hop ve elektro swing grubu Boogie Belgique, Fransız prodüktör ve DJ Degiheugi, Alman elektronik müzik sahnesinin önemli isimlerinden olan Hendrik Weber aka Pantha du Prince, elektronik dans müzik prodüktörü Dan Snaith’in solo projesi olan Daphni, Türk elektronik altyapılı müzik grubu Büyük Ev Ablukada, İstanbullu prodüktör Ozoyo, Fransız sürrealist, soul, hip-hop ve funk müzik grubu Scratch Bandits Crew, farklı ekipmanlar ve enstrümanlarla yaptığı müziği ve çok beklenen ilk albümü ile Ekin Beril, underground rap müzik prodüktörü Da Poet, DJ Kaan Düzarat ve çok daha fazlası ile müzik severleri Parkfest’e davet ediyor!

2 güne yayılacak olan festival, birbirinden farklı tasarımcıların ve butik dükkanların yer alacağı “Pazar” alanının yanısıra, yeme-içme alanları ve bir çok alternatif etkinlikler ile müzik festivalinden çok daha fazlasını sunuyor. Parkfest, bugüne kadar alışılagelmiş standartların bir adım daha ötesinde olmayı ve kesintisiz eğlenceyi vaad ediyor.

#parkfest2018


- Festivalde 18 yaş sınırı vardır, kimlik kontrolü yapılacaktır.- 27 Temmuz Cuma günü mekan kapı açılış saati: 16.00, 28 Temmuz Cumartesi günü mekan kapı açılış saati: 14.00- Festival bileklikleri geçerlilikleri süresince çıkarılmamalıdır. Çıkarılan ve zarar gören bileklikler yenisiyle değiştirilmeyecektir.- Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Alanda konaklama olmayacaktır, etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleşecektir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek, içecek; yanıcı, kesici, patlayıcı alet ve ilaç getirmek yasaktır.- Bilet sahibi herkes, seyircinin bir parçası olarak görüntü ve ses kaydının alınmasına müsaade etmiş sayılır. - Etkinlik mekanına profesyonel kamera, fotoğraf makinesi, ses kayıt cihazı v.b. sokmak yasaktır.- Etkinlik alanına cam şişe sokmak yasaktır. Bulunması halinde toplanacaktır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Her türlü risk bilet sahibinindir. Organizatör ve etkinlik alanı herhangi bir kayıp veya hasar için sorumlu tutulamaz.- Aşırı ve yüksek sesli müziğe maruz kalmak, duyma bozukluğuna sebep olabilir.- Etkinlik sırasında Strob (flaş) ışıklar kullanılabilir. Strob ışık, epilepsi öyküsü olan bazı kişilerde epileptik nöbetlere yol açabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT