ParkFest

ParkFest

Tarihler: 15 Mayıs 2016 Pazar ~ 15 Mayıs 2016 Pazar 15 Mayıs 2016 18:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: Avantajlı dönem 70 TL - TükendiNormal ayakta 90 TL"İkide bir" indirimli 160 TL - 2 bilet -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2016 ~ May 15, 2016


Geçtiğimiz sene 8 bin’in üzerinde festivalcinin katılımıyla ilki gerçekleşen, %100 Music Presents: Parkfest, bu yıl da şehrin ilk açık hava festivali olacak. NEA ve VERA Müzik organizasyonuyla 15 Mayıs 2016 Pazar günü gerçekleşecek festivalin yıldızları da açıklandı.


Azealia Banks
Riff Cohen
Jain
Hey Douglas
Gökçe Kılınçer

Amerikalı rapçi ve söz yazarı, son yılların en sansasyonel isimlerinden Azaelia Banks, pozitif enerjisi ve coşkulu performansıyla Riff Cohen ve son günlerin favori Fransız şarkıcısı Jain'in sahne alacağı Parkfest, yine çok konuşulacak bir line up ile gelenekselleşme yolunda sağlam bir adım daha atıyor.

DJ/Prodüktör Veyasin'in heyecan verici ve büyük ilgi toplayan seti Hey Douglas’ın özel şovunun yanısıra özgün retro pop tarzıyla Gökçe Kılınçer de ilk albümünün takibinde ilk festival deneyimiyle %100 Music Presents: Parkfest’te sahne alıyor olacak.

ŞEHRİN İÇİNDE BİR MÜZİK FESTİVALİNDEN ÇOK DAHA FAZLASI

Güne yayılacak sanat, tasarım, atölye çalışmalarından oluşacak içeriği ve butik dükkanların yer alacağı özel tasarlanan yeme-içme pazarıyla deneyim alanına dönüşerek bir müzik festivalinden çok daha fazlasını sunacak festival, bugüne kadar alışılagelmiş standartların bir adım daha ötesinde olmayı ve kesintisiz eğlenceyi vaad ediyor.

AZEALIA BANKS

1991 doğulu Amerika'lı rapçi ve söz yazarı son günlerin en sansasyonel isimlerinden biri olarak ilk kez ülkemize geliyor. 2012 yılında yayınladığı ilk EP'i 1991'deki '212' isimli şarkısı sayesinde tüm dünyanın tanıdığı bir yıldız haline geldi.Uzun yeşil saçları, sıra dışı tarzı ve agresif parçalarıyla hip hop ortamlarında dikkat çeken Harlem’li Azealia Banks, şu sıralar müzik dünyasının en fazla konuştuğu isimlerden biri. Henüz bir hayli kısa sayılabilecek kariyeri boyunca Scissor Sisters, Diplo, M.I.A., Kanye West ve Missy Elliot gibi isimlerle çalışan 21 yaşındaki Azealie, lise eğitimini Liza Minelli, Nicki Minaj ve Al Pacino gibi çarpıcı yetenekleri mezun eden LaGuardia’da almış.

RIFF COHEN

28 yaşında olmasına rağmen olgun, bazen dramatik ve yer yer karanlık bir müzikal dil kullanan müzisyen Riff Cohen; yetenek, güzellik, sadelik, tevazu ve neşenin örneği ender bulunan bir kombinasyonu olarak tanımlanabilir.Tel Aviv Üniversitesi'nde Müzikoloji eğitimi almış olan Cohen’in müzikal etkileşimlerinin genel olarak popüler kültüre dayandığını söyleyemesek de müzikal anlayışında Sudan, Fas, Fransa ve Amerikan müziklerinin popüler altyapısının izleri görülüyor.
Geçtiğimiz yaz Simge'nin 'Miş miş' olarak Türkçe'ye de uyarlayıp büyük hit haline getirdiği 'Dans mon Quartier' ile sevilen Cohen, kendisi için en büyük ilham kaynağı olarak Tunus’un Djerba adasında yaşayan ve okuma-yazma bilmediğini belirttiği büyükannesini gösteriyor.

JAIN

Fransız şarkıcı ve şarkı yazarı Jain, birçok müzik eleştirmenleri tarafından Zaz'ın varisi olarak tanımlanıyor. İlginç video klibi ile dikkat çeken 'Come' isimli şarkısı ile ülkemizde de büyük beğeni kazanan Jain, ilk albümü 'Hope'u geçtiğimiz yıl yayınladı ve şimdiden tüm Avrupa'da popüler olmaya başladı. Çocukluğundan bu yana ailesi ile birlikte Avrupa'yı, Afrika'yı ve hatta Orta Doğu'da bir çok ülkeyi dolaşan Jain'in müziği pop, elektronik ve hatta reggae ve soul müzikten de etkileniyor.

HEY DOUGLAS

Ankaralı rap ikilisi Mode XL üyesi Veyasin, Disco Funk tarzındaki set projesi Hey Douglas ile ülkemizde son yılların en başarılı ve heyecan verici işlerinden birine imzasını atıyor. ‘70lerin soul ve psyhchedelic şarkılarının disco miksleriyle dinleyicilere eşsiz bir müzik keyfi yaşatan Hey Douglas, Parkfest için bizlere özel bir şov gerçekleştirecek.

GÖKÇE KILINÇER

İstanbul ve Londra’da müzik çalışmalarına yorumcu, besteci, söz yazarı ve gitarist olarak devam eden Gökçe Kılınçer; Gazi Üniversitesi İşletme bölümünde okurken, Londra Metropolitan Üniversitesi'nden kazandığı burs sonrasında kendini Londra’da buldu. Bir çok farklı müzik tınısını barındıran şehrin de etkisi ile profesyonel anlamda müzikle ilgilenmeye başladı. 2012 yılında Roxy Müzik Günleri’ne katılarak, ikincilik ödülü aldı. Müzikal arayışı, onu farklı müzik stillerini keşfetmeye iterek, kendi müzik estetiğini bulmasına yardımcı oldu. Müzik stilini tanımlamak gerekirse, Retro-Pop Gökçe Kılınçer müziğini ifade eder.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.- Mekan kapı açılış saati: 14:00- Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir.- Etkinlik alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek etkinlik alanına alınmayacaktır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.- Konser süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır.- Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT