Parra for Cuva

Parra for Cuva

Tarihler: 09 Nisan 2022 Cumartesi ~ 09 Nisan 2022 Cumartesi 21:30

Yer: Zorlu PSM - %100 Studio

Ücret: Ön Satış - ₺165,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 9, 2022 ~ Nis 9, 2022

Alman ses sanatçısı ve şarkı yazarı Anna Naklab (Annika Klose) ile 2013 yılındaki ortak cover çalışması "Wicked Games" ile dans listelerinde yükselerek profesyonel kariyerine iddialı bir çıkışla başlayan Berlin merkezli elektronik müzik üreticisi Parra for Cuva, 9 Nisan akşamı %100 Studio’ya geliyor!

House elementlerini, klasik ve caz piyano kompozisyonları ile harmanlayan Parra for Cuva, zaman zaman pop ve downtempo’yu kullandığı özgün üretimleriyle dikkatleri üzerine çekti. Müziğini piyanonun yanı sıra; kalimba, davul, çan ve akordeon gibi enstrümanlarla zenginleştiren Parra for Cuva, elektronik müzik dünyasındaki yerini kısa süre içerisinde benzersiz üretimleri sayesinde sağlamlaştırdı.

Parra For Cuva, ana akım elektronik müziğin limitlerinin dışında kalacak bir yaratıcılıkla oluşturduğu setleriyle 9 Nisan akşamı, özlediği İstanbul dinleyicisinin karşısına çıkmak için Zorlu PSM’ye geliyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT