Paul Gilbert

Tarihler: 04 Nisan 2013 Perşembe ~ 04 Nisan 2013 Perşembe 21:00

Yer: Garajistanbul

Ücret: Sahne Önü - 112.00 TL Normal - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve garajistanbul gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 4, 2013 ~ Nis 4, 2013
Paul Gilbert

Tuborg Gold sunar; Paul Gilbert Türkiye'de!

Guitar World dergisi tarafından gelmiş geçmiş en iyi 50 gitarist arasında gösterilen Paul Gilbert, İstanbul’da hayranları ile buluşuyor! 80’li yıllara damgasını vurmuş Racer X grubuyla müzik kariyerine başlangıç yapan Paul Gilbert, sıradışı bir şekilde gitara hükmetmesiyle adından söz ettirmeye başladı, ama asıl sıçramayı 80’li yılların sonunda kurulan Mr Big ile gerçekleştirdi. Çıkardıkları birbirinden kaliteli albümlerle ve hit şarkılarla bir çok ödül aldılar ve hayran kazandılar, bu albümlerde gitarlara dokunan Paul Gilbert’tı. 90’lı yılların sonlarına doğru gruptan ayrılan Gilbert, solo kariyerine başladı, birbirinden kaliteli abümler çıkaran Gilbert, Racer X grubunu tekrar toplayıp albüm çalışmaları yaptı ve aynı zamanda da solo kariyerine devam etti. 2000 yılının sonlarına doğru efsane grup Mr Big’in Reunion kararıyla tekrar gruba dönen Paul Gilbert grupla beraber sayısız konsere imza attı. Aynı zamanda GIT’den mezun olan Gilbert, en iyi gitar eğitmenlerinden biri olarak gösteriliyor. 2012 yılında çıkardığı Vibrato isimli albümünün tanıtım turnesinde ülkemizi ziyaret edicek olan Paul Gilbert, 4 Nisan’da İstanbul’da Garajistanbul sahnesinde gitara nasıl hükmettiğini hayranlarına gösterecek!

- Etkinlikte 24 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT