Pedro Sierra - Serranito Flamenko A

Pedro Sierra - Serranito Flamenko A

Tarihler: 22 Mayıs 2019 Çarşamba ~ 22 Mayıs 2019 Çarşamba 22 Mayıs 2019 20:00

Yer: Mimar H.Vedat Çakırca Konferans Salonu

Ücret: 1. Kategori - 90.00 TL 2. Kategori - Tam : 73.50 TL - Öğrenci : 43,50 TL 3. Kategori - Tam : 51.00 TL - Öğrenci : 41.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: TC Maltepe Üniversitesi Marmara Eğitim Köyü Maltepe İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2019 ~ May 22, 2019
6.Uluslararası İstanbul Gitar Festivali’nin üçüncü gününde bir Flamenko akşamı yer alacak.

Sahneye ilk olarak Flamenko camiasının ünlü gitaristi Pedro Sierra gelecek. Renkli bir repertuvara sahip olan sanatçı, sahnede oluşturduğu atmosferle seyircinin büyük beğenisini kazanmakta, hem solo hem de grup olarak verdiği konserler büyük ses getirmektedir.Sürpriz konukların katılımıyla harika bir akşam bizleri bekliyor.

Konserin ikinci yarısında yaşayan en büyük Flamenko efsanesi Serranito bizlerle olacak. Paco de Lucia ve Paco Pena ile aynı kuşakta olan ve ismi onlarla birlikte anılan sanatçı, uzun yıllar sonra İstanbul seyircisiyle buluşacak. Flamenko kültürü hakkında derin bilgi sahibi olan sanatçının bestelerinde, olağanüstü bir müzikal kurgu gözlemlenmektedir. Müzikseverlerin sabırsızlıkla beklediği bu akşamda böylesine büyük bir efsaneyi ağırlamak bizler için de unutulmaz bir anı olacak.

Pedro Sierra. 1966'da Barselona'da doğdu. Pedro zaten mükemmel bir eşlik gitaristi olarak göze çarpıyordu. 1980’lerin ortalarında Seville’e geldi ve Carmen Linares, Maria Vargas, Potito, La Tobala ve La Susi gibi şarkıcılara eşlik etti. Farruco, Mario Maya, Manuel Soler, İsrail Galván ve Javier Barón, Cristina Hoyos ve Manuela Carrasco gibi dansçıların koreografisi için müzikler besteledi. “Decisión” (2001), “Nikelao” (2005) ve “El Toque Flamenco” (2011) adlı üç CD'nin sahibidir. 

Dünya üzerinde, kendi kuşağının en tanınmış flamenko sanatçılarındandır.

Victor Monge “SERRANITO”. Flamenko gitaristi ve besteci Madrid'de (İspanya) doğdu. Müzik hayatına, 12 yaşındayken profesyonel olarak başladı. Tarihin en iyi gitar virtüözlerinden biri olarak kabul edilir.

Víctor Monge, İspanyol müzik tarihinde bir efsanedir. Onun müzikalitesi ile birleştiği tekniği onu en büyük flamenko sanatçılarından biri yapar. Flamenko müziğini zenginleştirmeye yönelik yeni fikirleri eleştirmenlerin ve dinleyecilerin 
beğenisini kazanmıştır. Flamenko kültürü hakkında derin bir bilgi sahibi olan sanatçının bestelerinde, olağanüstü bir müzikal kurgu gözlemlenmektedir. 

“Serranito”, İspanya, Türkiye, Bulgaristan, Budapeşte, Romanya, Çekoslovakya, Bükreş, Polonya ve Danimarka, Finlandiya, Almanya, İtalya ve Güney Amerika Gitar Festivallerinde İspanya'yı temsil etmiştir.




- 6 Yaşından küçükler etkinlik mekanına alınmamaktadır. 6 Yaş ve üzeri bilete tabidir.- Profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları etkinlik mekanına alınmayacaktır.- Etkinlik başladıktan sonra etkinlik mekanına izleyici alınmayacaktır.- PDF Bilet uygulaması vardır.Biletlerinizi yazdırmayı unutmayınız !- Öğrenci indiriminden yararlanan kişilerin etkinlik mekanı girişinde resmi ve geçerli bir öğrenci kimliği ibraz etmesi zorunludur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT