Pera Palace Hotel Kombine

Tarihler: 17 Kasım 2018 Cumartesi ~ 17 Kasım 2018 Cumartesi 17 Kasım 2018 11:00

Yer: Pera Palace Hotel

Ücret: Kombine Bilet - 600.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2018 ~ Kas 17, 2018
Pera Palace Hotel’in 120 yılı aşkın tarihi boyunca unutulmaz balolara, konserlere ev sahipliği yapan, doğal akustiği ile İstanbul’un en özel salonlarından biri olan Grand Pera Balo Salonu, IDEA Müzik ile işbirliğinin üçüncü yılında, 2018-2019 konser sezonunda birbirinden güzel konserlere ev sahipliği yapıyor.

Kombine bilet uygulamasının devam ettiği Cumartesi Sabah Konserleri’nde, müzik severler birbirinden değerli sanatçıların yer aldığı 7 konseri kapsayan kombine biletleri 600 TL olarak alabilecek. Kombine bilet sahipleri, Pera Palace Hotel tarafından sunulacak olan ayrıcalıklı kart ile yıl boyunca tüm otel konaklamalarında, restoran ve bar harcamalarında %15 indirimden faydalanabilecek. Cumartesi Sabah Konserleri’ne katılan tüm misafirler, konsere katıldıkları gün için Agatha Restaurant’ta servis edilen açık büfe kahvaltıdan ve öğle yemeğinden biletlerini göstererek %15 indirim sağlayabilecek. 

Konserler arasız olarak ve yaklaşık 1 saat sürecektir.

17 Kasım 2018, Cumartesi, 11:00
“Kasım’da Aşk Başkadır”
Kevork Tavityan (bariton) & Dilbağ Tokay (viyolonsel) & Emine Serdaroğlu (piyano)

Opera sanatçısı, bariton Kevork Tavityan, bu konserde ülkemizin en sevilen ikililerinden CelloPianoDuo ile bir araya gelerek, büyüleyici insan sesini, viyolonsel ve piyano ile birleştirerek Pera Palace’ın tarihi balo salonuna taşıyor. Dilbağ Tokay ve Emine Serdaroğlu’ndan oluşan CelloPianoDuo, yurt içi ve yurt dışında verdikleri sayısız konserler ve katıldıkları festivallerin yanı sıra, NAXOS tarfından çıkarılan “Turkish Music for Cello and Piano” adlı CD’leri ve Andante “Kayıt Ödülü” ile ülkemizin en saygın ikililerinden. Rigoletto,  La Traviata, Maskeli Balo, Prens Igor ve Belisario gibi operaların vazgeçilmez baritonu ve opera dışında geniş bir lied ve oratoryo repertuvarına sahip Kevork Tavityan ile CelloPinaoDuo, bu konserde Pera Palace dinleyicisini şan repertuvarı ve oda müziğinden aşkı anlatan çok özel bir seçki ile buluşturuyor.

22 Aralık 2018, Cumartesi, 11:00
“Yolculuk”
Dorukhan Doruk (viyolonsel) & İris Şentürker (piyano)

Prestijli uluslararası yarışmalardan ödüllerle dönen genç çellist Dorukhan Doruk ile, yurtiçi ve yurtdışında kazandığı başarılarla ülkemizin en önemli piyanistlerinden biri olan İris Şentürker, viyolonsel-piyano repertuvarının en keyifli ve coşkulu eserleriyle Pera Palace dinleyicisiyle buluşuyor. Avrupa’da, Viyana Konzerthaus, Zurich Tonhalle, Varşova Filarmoni gibi salonlarda ve Uzakdoğu’da solist olarak konserler veren, Verbier Fesivali, Schleswig Holstein Müzik Festivali gibi saygın festivallerde yer alan Dorukhan Doruk, ülkemizin gelecek vaat eden genç çellistlerinden. Eğitimciliğinin yanı sıra, solo ve oda müziği kariyerini uluslararası çapta sanatçılar ile sürdüren piyanist  İris Şentürker, bu konserde Dorukhan Doruk ile Pera Palace’ın görkemli salonunda özel bir programla dinleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

19 Ocak 2019, Cumartesi, 11:00
“Düşler”
Duo Fidelis: Zeynep Keleşoğlu (flüt) & Orçun Orçunsel (piyano)

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nda solo piccolist olan, Orkestra’Sion’da solo flutist olan ve Marsyas Flüt Dörtlüsü'nün üyesi olan parlak flüt sanatçısı Zeynep Keleşoğlu ile yurt içi ve yurt dışında başarılar kazanmış bir piyanist, kompozitör ve Gürer Aykal ile başladığı orkestra şefliği çalışmalarını, kurmuş olduğu Orchestra’Sion’un daimi şefi ve Genel Sanat Yönetmeni olan, 2017 yılında Andante Dergisi, Donizetti Klasik Müzik Ödülleri kapsamında “Yılın Orkestra Şefi” ödülüne layık görülmüş, konser piyanisti olarak solistlik kariyerini sürdüren Orçun Orçunsel bu konserde Pera Palace seyircisi ile buluşuyor. Duo Fidelis, yeni yılın ilk konserinde Pera Palace izleyicisine mitolojik ve gerçek hikayeleri seslerle anlatacak. İkilinin, TRT İstanbul ve Ankara radyolarında verdikleri canlı konserler, tematik ve renkli programları, samimi sunumları ile dinleyiciyle kurdukları bağ, Duo Fidelis'i kültür sanat çevrelerinde en aranılan ikililerden biri haline getirmiştir. Pera Palace’ın tarihi atmosferinde, zamanın ve mekanın ötesinde, düşsel bir yolculuğa davetlisiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi, 11:00
“Les Chemins d’Amour - Aşka Yolculuk”
Burak Bilgili (bas bariton) & Gökhan Aybulus (piyano)

New York Metropolitan Operası’nda sahne alan ilk Türk opera sanatçısı olan, Carnegie Hall, Washington National Opera, San Francisco Operası, Grand Theatre de Geneve ve Teatro dell’Opera di Roma gibi dünyanın en önemli salonlarında başarılı performanslara imza atmış dünyaca ünlü bas bariton Burak Bilgili; kariyeri boyunca birçok ödül almış, uluslararası yarışmada derecelere sahip, Türkiye, Amerika, Rusya, Avusturya, Almanya, İspanya, İtalya, Hırvatistan, Azerbaycan ve Çin gibi birçok ülkede konserler vermiş değerli piyanist Gökhan Aybulus ile aynı sahneyi paylaşıyor. Sanatçılar bu konserde, şan piyano repertuvarının sevilen eserleri ile Pera Palace Cumartesi Sabah Konserleri dinleyicisini aşka dair bir yolculuğa çıkarıyor. 16 Mart 2019, Cumartesi, 11:00“Bir Arp, Bin Dil”Şirin Pancaroğlu (arp)Washington Post tarafından “uluslararası ölçekte büyük bir yetenek” olarak nitelendirilen arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu, yirmi yıl yurt dışında kaldıktan sonra, 2000 yılında Türkiye’ye dönerek,  o günden bugüne “köklerinin” izini sürmekte; yerel ile evrensel olanı incelikli bir fikriyat içerisinde buluşturup müzik projelerine yansıtmaktadır. İlham kaynağı, yaydan fırlayan okun çıkardığı sesler olan ve tarih boyunca pek çok medeniyette ilham kaynağı olmuş olan arp, insanlık ve varoluş hakkında her zaman merak uyandırmıştır. Türkiye’deki tüm uluslararası festivallerin yanı sıra, Avrupa, A.B.D, Avusturalya, Meksika, Brezilya, Hawaii, Japonya, Çin, Kore, Singapur ve Malezya’da konserler veren; Şirin Pancaroğlu, bu konserde arpın zamanlar ve kültürler üzeri boyutunu ele alan bir repertuvarla Pera Palace dinleyicisi ile buluşacak. 

13 Nisan 2019, Cumartesi, 11:00
“Üç Şef, Üç Çalgı”Hakan Şensoy (keman) & Münif Akalın (viyolonsel) & Can Okan (piyano)

Yurt içi ve yurt dışında keman sanatçısı olarak pek çok başarıya imza atmış, CD kayıtları ile Türk bestecilerinin eserlerini ölümsüz kılmış ve birbirinden ilgi çekici projelerle, klasik müzik dünyasının isminden en fazla söz ettiren şeflerinden biri olan Hakan Şensoy; çağdaş Türk bestecilerimizin piyano için yazdığı eserlerinin ilk seslendirilişlerini gerçekleştiren, F. Schubert’in eserlerinden oluşan CD kaydı ile olumlu yorumlar alan, orkestra şefi olarak Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası ve İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası’nı yöneterek pek çok başarılı prodüksiyona imza atmış piyanist Can Okan; solo kariyeri, eğitimciliği, Mersin Üniversitesi Akademik Oda Orkestrası ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası’nın orkestra şefi olarak isminden söz ettiren değerli sanatçı Münif Akalın’dan oluşan trio, bu konserde oda müziği repertuvarının sevilen eserlerinden oluşan bir seçkiyi Pera Palace dinleyicileri için yorumlayacaklar.

12 Mayıs 2018, Cumartesi, 11:00
“Barış için Müzik Orkestrası ile Sezon Kapanış Konseri”

2005 yılında kurulan ve imkânları sınırlı olan 6.500 çocuğu müzikle buluşturan, tüm çocukların sanata katılım hakkı olduğuna ve bu hakkın önündeki engellerin kalkması gerektiğine inanan Barış için Müzik Vakfı, topluma kazandırdığı pozitif etkiler nedeniyle ulusal ve uluslararası birçok platformda örnek gösterilerek çeşitli ödüllere layık görüldü. İstanbul Edirnekapı’da başlayan bu serüven, 2016 yılından itibaren, daha çok çocuğu Barış için Müzik ailesine katmak üzere, İzmir, Bursa ve Adalar bölgelerinde de eğitim programlarına başladı. Vakfın Sanat Yönetmenliği’ni 2015’ten bu yana, Borusan Filarmoni Orkestrası’nın da orkestra şefi olan Sascha Goetzel yürütüyor. Ülkemizin çocuklarına bu değerli katkıyı sağlayan vakıf çatısı altında, küçükten büyüğe farklı kombinasyonlarla ses getiren konserler veren Barış için Müzik Orkestrası, Sezon Kapanış Konseri’nde, ülkemizin geleceği olan çocuklar ve gençlerin müzikle ışıldamasına, Pera Palace dinleyicisini tanık edecek.

ANAHTAR KELİMELER:

Pera Palace Hotel, Pera Palas, IDEA Müzik, Cumartesi Sabah Konserleri, Hande Dalkılıç, Kevork Tavityan, Dilbağ Tokay, Emine Serdaroğlu, CelloPianoDuo, Dorukhan Doruk,  İris Şentürker, Duo Fidelis, Zeynep Keleşoğlu, Orçun Orçunsel,  Burak Bilgili, Gökhan Aybulus, Şirin Pancaroğlu, Hakan Şensoy, Can Okan, Münif Akalın, Barış için Müzik, Barış için Müzik Orkestrası, Orkestra, Barış,  Piyano, Piyanist, Flüt, Keman, Viyolonsel, Cello, Cellist, Arp, Şan, Lied, Arya, Konser, Klasik Müzik, Oda Müziği, Cumartesi, Müzik, Etkinlik, Duo, Trio, Ensemble, Topluluk, Piyanist, Solist, Barok Dönem, Barok, Klasik Dönem, Romantik Dönem, Romantizm, Romantik, Haftasonu, Hafta Sonu, Cumartesi, Pera, Beyoğlu, Taksim, İstanbul, Sanat, Sanatçı, Müzisyen

- IKSV Lale Kart üyeleri, Pera Palace Cumartesi Sabah Konserleri için üyesi oldukları Lale Kart indirimlerinden yararlanabilecek.- Konserler arasız olarak ve yaklaşık 1 saat sürecektir. - Detaylı bilgi için 0212 377 40 00’ı arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT