Pervin Çakar - Sabri Tuluğ Tırpan

Tarihler: 11 Kasım 2013 Pazartesi ~ 11 Kasım 2013 Pazartesi 19:00

Yer: Martı İstanbul Hotel

Ücret: 1. Kategori - Tam 40.00 TL - Öğrenci 20,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Abdulhak Hamit Cad. No: 25/B Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 987 40 00

Faks: 0212 987 40 11

Web: http://http://www.martiistanbulhotel.com

E Posta: martiistanbulhotel@marti.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2013 ~ Kas 11, 2013

Pervin Çakar ve Sabri Tuluğ Tırpan, 11 Kasım'da Martı İstanbul Hotel'de aynı sahneyi paylaşacaklar.

Opera çalışmalarına Oylun Erdayı ile başlayan Pervin Çakar, pek çok önemli ve prestijli  opera yarışmalarından ödüller aldı. 2011’de Sulmona’da düzenlenen 28. Uluslararsı Maria Caniglia opera yarışmasında 1.lik , en iyi kadın sesi ve New York Lotte Lehmann Vakfı özel ödülü, Roma’da düzenlenen 10. Ottavio Ziino Uluslararası Opera Yarışması'nda“Angelica Tuccari” en iyi soprano özel ödülü, 2010 yılında ise İstanbul’da 6. Leyla Gencer Opera yarışmasında 3.lük; Milano’da 4. Uluslararası  Magda Olivero opera yarışması, Tiran’da 11. Uluslararası Marie Kraja Opera yarışması ve Sicilya’da Uluslararası Città di Alcamo Opera yarışmasında 2.lik ödülleri aldı. 2012’de Fransız Academiè Disque Lyrique tarafından “Altın Orfeo Grand Prix Leyla Gencer” ödülüne layık görüldü. Daha sonra Semiha Berksoy Opera Vakfı tarafından 2012 yılının en iyi kadın opera sanatçısı ödülü verildi. 2013 yılında Andante 4. Donizetti Klasik Müzik ödüllerinde “en iyi kadın sesi” seçildi.

Seslendirdiği eserler arasında Carmina Burana (Eskisehir Muzik Festivali, Musica Riva Festival, Teatro Politeama Greco di Lecce), Deidamia (Ankara Devlet Opera ve Balesi), Rigoletto (Cesena Teatro A. Bonci, La Spezia Teatro Civico ve Musica Riva Festival), Der Rosenkavalier (Lecce Teatro Politeama Greco), Werther (Milano Teatro Rosetum), L’impresario Teatrale (Perugia Teatro Pavone), Hansel und Gretel (Teatro Comunale di Bologna, Teatro Sociale di Como, Teatro Verdi di Trieste, Teatro  Grande di Brescia etc.), Maria Stuarda (Teatro La Fenice di Venezia), Lulu (Teatro Alla Scala di Milano e Theater An Der Wien ), Gloria (Teatro Verdi di Trieste), Messa di Santa Cecilia (36° Martina Franca Opera Festival), La Cambiale di Matrimonio (Wexford Opera Festival), Saygun- Emre Operası ( Bilkent Senfoni Orkestrası), Kahraman Türk Kadınları Oratoryosu (Bursa Senfoni Orkestrası), La Boheme (Teatro Valli di Reggio Emilia), Sevil Berberi (Lismore Music Festival), Carmen ve Bir Yaz Gecesi Rüyası ( Macerata Opera Festival) ve Così Fan Tutte (Teatro Lirico di Cagliari) yer almaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT