Peter Brewer Quartet

Tarihler: 26 Eylül 2012 Çarşamba ~ 26 Eylül 2012 Çarşamba 21:30 - 00:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 30 TL, Öğrenci: 15 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2012 ~ Eyl 26, 2012

Peter Brewer (ts), Kürşad Deniz (p), Kamil Erdem (b), Cem Aksel (d).

Hampton, Virginia’da dünyaya gelen Peter William Brewer Old Dominion University’de Dennis Zeisler tarafından iki yıl saksofon eğitimi aldıktan sonra eğitimine University of Miami’de devam etti. Daha sonra aynı okulun Performans ve Stüdyo Müziği bölümlerinde yüksek lisans, son olarak da doktora yaptı.

Aynı dönemde bir yandan menajerlik ve nefesli enstruman eğitmenliği yaptı. 2001-2003 yıllarında KC and the Sunshine Band ile turnedeyken Today Show, Dick Clark’s ABC 70’s Celebration, VH1 Special ile televizyonda, The In-Laws isimli filmle ise sinemalarda boy gösterdi. 2003 yılında Barcelona’da altı ay boyunca Hotel La Florida’da bulunan Luna isimli caz kulübünü bir yandan yönetti, bir yandan da haftada dört gün sahne aldı. Son olarak Miami, Florida’da bulunan Peter, Paul Anka ile çalışmaya devam ediyor. Anka ile Uruguay, ABD ve Avrupa’da bir çok konserde sahne alan müzisyen, kendi dörtlüsü ile yaz aylarında İspanya’da da konserler veriyor. Müzisyenliğin yanı sıra Miami Shores, Florida’daki Barry University’de eğitmenliğe devam etmekte.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT