Peter Broderick – Neue! Step

Peter Broderick – Neue! Step

Tarihler: 11 Eylül 2019 Çarşamba ~ 11 Eylül 2019 Çarşamba 11 Eylül 2019 20:30

Yer: %100 Studio

Ücret: Avantajlı Dönem Tam - 71.50 TL Öğrenci - 60.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 11, 2019 ~ Eyl 11, 2019
"Zorlu PSM’yi müziğin ve besteciliğin duygulara hitap edecek ilhamıyla baştan sona saracak konser serisi Neue! Step, melodinin derin sularına dalarak neo-klasik, avangard ve ambient müziğin açacağı yeni ufukları keşfediyor.

Eylül 2019’da PSM’nin çeşitli mekanlarına yayılacak konserler, bugün dünyanın en büyük salonlarını dolduran neo-klasik müzik akımının çığır açan isimlerinin yanı sıra minimal elektronik bir altyapıdan beslenen deneysel tınıların heyecan verici yeni isimlerini de ağırlayacak.

Oregon’da doğup büyüyen multi-enstrümantalist ve şarkıcı Peter Broderick, gençlik yıllarında M. Ward, Laura Gibson ve Dolorean gibi Portland indie folk sahnesinin önemli isimleriyle beraber çalıştı. 2007 yılında Danimarka’ya taşınmasıyla beraber Efterklang grubunun bir parçası oldu ve beş yıl boyunca ekiple dünyayı gezdi. Bu sürede solo projelerine ivme kazandıran Broderick, farklı türler arasında birçok deneme yaptı. Klasik kompozisyonlarını aşina olduğu folk, indie ve daha sonra elektronik tınılarla birleştirdi. İlk solo albümü Float’ı yayınladıktan sonra çeşitli film ve çağdaş sanat işleri için de beste yapan Broderick, Danimarka yolculuğunun ardından müziğini olgunlaştıran şehir olan Berlin’e yerleşti. Burada Alman piyanist Nils Frahm ve benzer sanatçılarla Oliveray personası altında ortak işler yapan Broderick’in bu dönemdeki en önemli iş birliği ise Greg Haines ile birlikte yürüttükleri Greg Gives Peter Space projesi oldu.

Bugün en önemli sanatçılarından biri olduğu Erased Tapes Records bünyesine 2009 yılında katılan Peter; uzun süre film, dans ve belgesel projeleri için beste yaptı.

Spoken word, gospel, soul ve rap gibi farklı türlerden etkilendiği 2012 tarihli albümü These Walls of Mine ile benliğinin en derinliklerini dinleyicisiyle paylaşan Broderick, 2013’te Oregon’a geri dönerek ilk albümü Float’ı Float 2013 ismiyle tekrar yayınladı. Erased Tapes’in kurucusu Robert Raths’in ikinci bir şansı hakkettiğini düşündüğü kayıt, Nils Frahm tarafından güncellendi.

Bugün çağdaş besteciler için cennet olarak kabul edilen Berlin Grunewald Kilisesi’nde yaptığı kayıt ile eleştirmenlerden tam not alan Broderick, başarılı solo kariyerinin yanı sıra müzikal partneri David Allred ile birlikte yürüttükleri Allred & Broderick ikilisinin de yarısı. Neo-klasik, klasik crossover ve enstrümantal müziğin en güzel tınılarını kayıtlarında saklayan Broderick, müzikte yeni rotalar keşfedeceği arayışlarına hız kesmeden devam ediyor."

Ne dinleyelim?
- Eyes Closed and Travelling
- Fragment II
- And It’s Alright (Nils Frahm Remix)

20:30 Kapı Açılış
21:00 Ashberry [FLR]
21:30 Peter Broderick
23:00 Okay Vivian [FLR]

- Konser 360 derece sahne formatında oturmalı olarak gerçekleşecektir.- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe sadece anne ve/veya baba refakatinde katılabilirler.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.                                                                            - Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Etkinlik esnasında yüksek ses kullanılmaktadır.- Etkinlik esnasında epilepsi hastaları için uygun olmayabilecek ışık efektleri ve görseller kullanılmaktadır.- Vestiyere bırakılmayan eşyaların sorumluluğu sahiplerine aittir.- Etkinlik boyunca sis efekti kullanılacaktır. Dikkatinize sunarız.- Bu etkinliğe sırt çantası ile giriş yapılmamaktadır. Çantanızı B1 veya B3 katında yer alan vestiyerlere bırakabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT