Peyk

Tarihler: 21 Ekim 2022 Cuma ~ 21 Ekim 2022 Cuma 21 Ekim 2022 19:00

Yer: DasDas

Ücret: Genel Satış 170.00 ₺ - Genel Satış 100.00 ₺ - Genel Satış 220.00 ₺ - Genel Satış 110.00 ₺

Nereden Alınır: www.mobilet.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Watergarden, Barbaros Mah., Sümbül Sok. Batı Ataşehir Ataşehir İstanbul

Web: https://www.dasdas.com.tr/

E Posta: dasdasgise@dasdas.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2022 ~ Eki 21, 2022
**Peyk 25. Yıl Plak Lansman Konseri** Özel bir konser için hazırlanıyorlar, siz de hazırlanın… Günümüze kadar 4 albüm ve birçok single a imza atan Türk rock müziğinin kendine has grubu Peyk, pandemi döneminde aldıkları karar sonucu 25. yılları şerefine “25. Yıl Özel Seçki” plağını kısa bir süre önce yayınladılar. Don Kafa, Gidin, Denizdeyim, Halim Yok ve diğer hit şarkılarının da bulunduğu ilk Plak Lansman Konserlerinin İstanbul ayağı 21 Ekim Cuma günü DasDas Sahne’de gerçekleşecek. Bu özel konser için tiyatral bir akış hazırlayan ekip, dansçılar eşliğinde süprizli bir sahne şovu ile dinleyicisiyle buluşacak. Yeni şarkılarının da çalınacağı ve birçok ilkin yaşanacağı bu özel geceyi kaçırmayın. **Etkinlik Kuralları** -18 yaş sınırı vardır. 18 altı katılımcılar etkinliğe anne ve\veya babasının refakatinde katılabilir. -Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır. -Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. -İş Bankası Maximum özellikli kredi kartlarına %10 indirim uygulanmaktadır. -Etkinlik günü bilet iadesi gerçekleştirilmemektedir.

Tüm Bilet Fiyatları:

Genel Satış 170.00 ₺

Genel Satış 100.00 ₺

Genel Satış 220.00 ₺

Genel Satış 110.00 ₺

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT