Peyote On Board Vol.4

Tarihler: 03 Ağustos 2019 Cumartesi ~ 03 Ağustos 2019 Cumartesi 03 Ağustos 2019 20:00

Yer: Suda Tur Teknesi

Ücret: Ayakta - 65.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2019 ~ Ağu 3, 2019
Geleneksel Peyote tekne partilerinin 4.'sü, 3 Ağustos Cumartesi akşamı gerçekleşiyor! Peyote On Board VOL 4’ün bu seneki kaptanları; Monality'nin arkasındaki isimler Allen Hulsey ve Erdem Tunalı, lokal elektronik müzik sahnemizin ustalarından sevgili Barış K., bu yıl gerçekleşen Sziget Festival Official'a katılmaya hak kazanan elektrik folk grubu Yasak Helva ve elektronik müziği etnik elementlerle harmanlayan prodüktör dj Meric. 

Etkinlik için özel olarak tutulan teknede; geçtiğimiz yıllara göre çok daha büyük bir sahne ve ses sistemi ile daha iddialı bir geceye hazır olun!

Tekne Kalkış Saatleri
17:30 Aşiyan/Bebek İskelesi
18:45 Kabataş İskelesi
19:45 Kadıköy İskelesi 

Tekne Dönüş Saatleri
00:30 Kadıköy İskelesi
01:00 Kabataş İskelesi
02:00 Aşiyan İskelesi

Program hakkında en güncel haberlere ulaşmak için Peyote Nevizade Facebook sayfasını takip edin!

Etkinlik Kuralları:
- Bilet alan seyircilerin tekne kalkış saatlerini göz önünde bulundurarak, ilgili iskelede hazır bulunmalarını önemle rica ederiz. 
- Tekne belirtilen kalkış saatlerinden sonra bekleme yapmayacaktır.
- Organizatör firma; etkinliğin gerçekleşeceği teknede, kalkış ve varış iskelelerinde, kalkış ve varış saatlerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
- Etkinlik düzeni ayaktadır. 
- 18 Yaş sınırı vardır.
- Herhangi bir yiyecek ve içecek ile tekneye giriş yapılamaz.
- Profesyonel fotoğraf ve video kamera kullanımı yasaktır.

- Tekne Kalkış Saatleri: Aşiyan İskelesi 17:30, Kabataş İskelesi 18:45, Kadıköy İskelesi 19:45.- Tekne Dönüş Saatleri: Aşiyan İskelesi 02:30, Kabataş İskelesi 01:15, Kadıköy İskelesi 00:30.- Bilet alan seyircilerin tekne kalkış saatlerini göz önünde bulundurarak, ilgili iskelede hazır bulunmalarını önemle rica ederiz. - Tekne belirtilen kalkış saatlerinden sonra bekleme yapmayacaktır.- Organizatör firma; etkinliğin gerçekleşeceği teknede, kalkış ve varış iskelelerinde, kalkış ve varış saatlerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Etkinlik düzeni ayaktadır. - 18 Yaş sınırı vardır.- Herhangi bir yiyecek ve içecek ile tekneye giriş yapılamaz.- Profesyonel fotoğraf ve video kamera kullanımı yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT