Philm feat. Dave Lombardo

Tarihler: 22 Nisan 2013 Pazartesi ~ 22 Nisan 2013 Pazartesi 21:30

Yer: Roxy Club İstanbul

Ücret: 30.00 TL

Nereden Alınır: www.sosyotix.com

Adres: Sıraselviler Cad. Arslan Yatağı Sok. No:1-3 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 12 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 22, 2013 ~ Nis 22, 2013

Metal dünyasının en önemli davulcusu olan Dave Lombardo iki yetenekli müzisyen ile kurduğu Philm grubu ile İstanbul'a geliyor. 22 Nisan 2013 akşamı İstanbul'un köklü mekanı Roxy'de gerçekleşecek olan konserde Dave Lombardo grubu Philm ile sahne alacak ve Türkiyeli hayranlarına ilk kez bu kadar yakın olacak!

Eski grubu Slayer ile daha önce iki kez Türkiye'ye gelen Dave Lombardo en son 2010 yılında Sonisphere Festival'de Metallica'dan önce sahne almıştı. Rock, metal, jazz, fusion gibi türleri harmanladığı kendine has stili ile adından söz ettiren Dave Lombardo dünyanın en büyük metal gruplarından Slayer'ın başta South Of Heaven, Reign In Blood ve Seasons In The Abyss olmak üzere 7 stüdyo albümünde davul çaldı. Dave Lombardo, Slayer haricinde Apocalyptica, Grıp Inc gibi gruplarla da çaldı. Müzisyenin en önemli işbirliği ise Faith No More grubunun solisti Mike Patton ile kurduğu Fantomas grubu oldu. Tamamen deneysel bir yapıya sahip Fantomas ile yayınladıkları albümler sadece rock ve metal değil jazz, avantgarde dergilerinden de olumlu eleştiriler aldı.

Philm - Held in Light

Geçtiğimiz günlerde ani bir karar ile Slayer'dan ayrılan Dave Lombardo uzun süredir beklemede tuttuğu Philm adlı grubuna ağırlık verme kararı aldı. Gitar ve vokalde progressive metal grubu Civil Defiance'tan Gerry Nestler, basgitarda funk rock grubu War'dan Pancho Tomaselli ve davulda Dave Lombardo'dan kurulu Philm metal, jazz, klasik rock ve fusion tarzlarının harmanı bir müzik yapmakta. İlk albümlerini 2012 yılında "Harmonic" adıyla yayınlayan grup İstanbul'daki bu ilk konserinde hem albümlerinden şarkıları hem de bazı klasik rock - heavy metal şarkılarını kendilerine göre çalacak.

Tuborg sponsorluğunda gerçekleşecek bu muhteşem konserde dünyaca ünlü davul virtüözü Dave Lombardo ilk kez Türkiyeli hayranlarına bu kadar yakın çalacak!

Bu etkinliğe 24 yaş üzeri kişiler katılabilir.

İndirimli biletler için son gün 12 Nisan. Biletlerinizi hemen alın karlı çıkın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT