Phonem by Miller

Tarihler: 03 Kasım 2008 Pazartesi ~ 08 Kasım 2008 Cumartesi - Saat: 20:00

Yer: Babylon, Ghetto, Otto Santral, Tamirane, Dirty, Studio Live

Ücret: 15 YTL ila 35 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Gişeleri, www.biletix.com, Festival Mekanları gişe, Ayrıntılı Bilgi için: www.iksv.org

Adres: İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2008 ~ Kas 8, 2008
PHONEM BY MILLER, 6 YAŞINDA!

Festival programı için tıklayın
Miller sponsorluğunda; İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen Phonem by Miller’ın altıncısı 31 Ekim – 8 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.
Genç ve yenilikçi müzikleri Türk seyircisiyle buluşturan Phonem By Miller, bu yılki programında alternatif rock ve indie-pop, folk ve elektronik müzik gibi farklı türlerden en yeni ve yaratıcı isimleri İstanbul’da ağırlayacak.
Phonem by Miller çarpıcı isimler ve Miller Music Factory sanatçılarıyla, takipçilerini mutlu edecek programıyla olduğu kadar şehrin faklı mekânlarındaki konserleriyle de kendinden çok söz ettirecek. Güncel sanatın ve alternatif müzik sahnesinin gözde mekânlarından Babylon, Otto Santral, Dirty ve diğer sürpriz mekânlar Phonem by Miller’a ev sahipliği yapacak.

Bu yılki Phonem by Miller isimlerinden bazıları:
Phonem by Miller’ın bu yılki önemli konuklarından biri, müziği The Cure, Joy Division, Pixies gibi toplulukların müzikleriyle karşılaştırılan İngiliz indie-rock topluluğu British Sea Power olacak. İngiltere’nin en başarılı alternatif rock gruplarından biri olan British Sea Power, bu yılın başlarında yayınladıkları üçüncü albümleri “Do You Like Rock Music?” ile İngiltere’nin prestijli müzik ödülü Mercury’ye aday gösterildi.
Phonem by Miller sanatçılarından bir diğeri de, Fransız elektronik müziğinin muhalif topluluğu Ez3kiel... 1994 yılında Fransa`da kurulmuş bu elektro-dub-görsel topluluğu, protest tavırlarını yansıttıkları müzikleriyle ön plana çıkarıyor. Bugüne kadar 4 tane albüm yayınlayan Ez3kiel, canlı performanslarıyla da büyük beğeni topluyor.
İngiliz Prinzhorn Dance School da Phonem By Miller’in konuklarından... Tobin Prinz ve Suzi Horn’dan oluşan ikili, müziklerini el yapımı görsellerle destekliyor, tüm eserlerini kendileri kaydediyor ve videolarını kendileri çekiyorlar.
Phonem by Miller programındaki bir diğer isim ise Lindstrøm, Prins Thomas gibi DJ’lerin izinden giden Norveç’li Diskjokke. Joachim Dyrdahl olarak da tanınan Diskjokke, tek kişilik bir disko grubu… Beş yaşından beri keman çalan, ondört yaşında DJ`liğe başlayan bugün 28 yaşındaki Diskjokke, son yılların gözde elektronik müzik firmalarından Smalltown Supersound etiketiyle piyasaya çıkan albümü “Staying In” ile büyük bir başarı yakaladı.
Phonem by Miller’ın diğer sanatçılar ve sürpriz isimlerle dolu tam programı Ekim ayı içerisinde açıklanacak.
Sponsorluğunu, başladığı 2002 yılından beri Miller’ın üstlendiği Phonem by Miller’ın medya sponsorları Radikal Gazetesi ve Radyo Eksen 96.2. Etkinliğin tanıtım kampanyasını ise Reklamevi hazırladı.

PHONEM BY MILLER’DA ATÖLYE ÇALIŞMALARI; SÖYLEŞİLER VE FİLM GÖSTERİMLERİ
Phonem by Miller’in alternatif müzik kültürüyle yakından ilişkili filmlere yer verdiği gösterimler bu yıl da devam ediyor.
Phonem by Miller, söyleşiler ve atölye çalışmalarıyla müziğin konuşulduğu ve yapım tekniklerinin gözlemlendiği interaktif bir platform yaratıyor. Miller Music Factory katılımcılarının da izleyebileceği, Phonem by Miller sanatçılarının katılacağı söyleşiler ve Radyo Eksen’in moderatörlüğünde düzenlenecek panel için ayrıntılı bilgiler www.iksv.org/phonem sayfasında açıklanacak.

BİLETLER NEREDE?
Phonem by Miller’ın biletleri 10 Ekim Cuma gününden itibaren;
• BİLETİX satış noktaları
• BİLETİX çağrı merkezi (0216 556 98 00)
• BİLETİX internet sitesi (www.biletix.com) üzerinden,
Ayrıca,
• Filmekimi boyunca (10-16 Ekim) Beyoğlu Emek Sineması gişesinden
• 17 Ekim’den itibaren İKSV Binası Ana Gişe’den satılıyor.
Phonem by Miller’ın bilet fiyatları 15 YTL ila 35 YTL arasında değişiyor.
Etkinlik kapsamında yer alan film gösterimleri, söyleşi ve atölye çalışmaları ise ücretsiz olacak.
Ayrıntılı bilgi için:
www.iksv.org ; www.millermusicworld.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT