Phonique

Tarihler: 16 Ekim 2010 Cumartesi ~ 16 Ekim 2010 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: The Hall

Ücret: 28,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve The Hall gişe

Adres: İstiklal Cad. Küçük Bayram Sok. No:7 Taksim, Beyoğlu / İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2010 ~ Eki 16, 2010

Deep House’un Yaratıcı Çocuğu “Phonıque” The Hall İstanbul’da!
The Hall İstanbul, 16 Ekim Cumartesi gecesi, dünyanın en prestijli kulüplerinden biri olarak kabul edilen Pacha Ibiza’nın her yıl düzenlediği DJ Award 2008-2010’un ve Beatport Dj Award 2008’in En İyi Deep House DJ’i seçilen PHONIQUE’i ağırlamaya hazırlanıyor!

Pacha Ibiza tarafından 13 yıldır düzenlenen ve alanındaki en prestijli ödüllerden biri olan DJ Award’ı deep house kategorisinde, 2008 yılından sonra ikinci kez kazanan PHONIQUE, yeni albümü “Kissing Stranger”ın tanıtım turnesi kapsamında 16 Ekim – Cumartesi gecesi The Hall İstanbul’da müzik severler ile buluşuyor.

Deep House’un önde gelen temsilcilerinden biri olan PHONIQUE nam-ı diğer Michael Vater, 90’lı yıllarda başladığı kariyeri boyunca Sao Paulo’dan, Helsinki’ye, Paris’ten, San Francisco’ya pek çok şehirde performans sergiledi. İlk prodüksiyonlarını Martin Landsky’nin sahibi olduğu Intim Recording etiketi ile yayınladı. Steve Bug, David Duriez, Phil Weeks, Martin Landsky gibi elektronik müziğin önde gelen isimleri ile birlikte pek çok prodüksiyonda yer alan PHONIQUE, Komfort Musik (Berlin), Seasons (USA), Brique Rouge (Paris), Moodmusic, Souvenir ve Steve Bug’ın sahibi olduğu Poker Flat ve Dessous gibi önemli labellar bünyesinde pek çok prodüksiyona imza attı.

2004 sonbaharında Dessous etiketi ile yayınladığı ilk albümü “Identification” ile Avrupa müzik listelerinde No:1 kadar yükselmeyi başardı. 2007 yılında yayınlanan “Ladies & Gentlemen” ve Good Idea” albümlerindeki başarısı ve müzikal dehası ile uluslararası alanda saygınlık kazandı. 2008 yılında Beatport tarafından her yıl düzenlenen “Beatport Award”da En iyi Deep House DJ” seçilen PHONIQUE’in, Louie Austen’in “Endless Love” şarkısına yaptığı remiks ve “For The Time Being” şarkısı deep house klasikleri arasında yerini çoktan aldı.

2009 yılında yayınladığı “Time for House” albümünün ardından Dessous etiketiyle 2010’da piyasaya sürülen “Kissing Stranger” albümü ile müzik severleri bir kez daha kendine hayran bırakan PHONIQUE, kendine has tarzı ile deep house’u bir adım öteye taşımaya devam ediyor.

- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği müşterileri bilet parasını iade etmek koşuluyla mekana almama hakkına sahiptir.
- Öğrenci biletleri, etkinlik mekanına girişte gösterilecek geçerli bir öğrenci kimliği ile geçerlidir.
- Kapı açılışı: 23:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT