PICNIC 2nd Edition

Tarihler: 06 Eylül 2020 Pazar ~ 06 Eylül 2020 Pazar 15:00

Yer: Swissotel The Bosphorus

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Vişnezade Mahallesi Acısu Sokak No: 19 Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 6, 2020 ~ Eyl 6, 2020
Müzik, doğa ve lezzet üçlüsünü bir araya getiren PICNIC serisinin 2. etkinliği, 6 Eylül Pazar günü Swissôtel the Bosphorus Chalet Garden'da!

Şehir merkezinde, kalabalıktan uzak ve ayrıcalıklı bir gün sunacak olan PICNIC serisi; ağaçların arasında yemyeşil alanda, sokak lezzetlerini, imza kokteylleri ve lokal sanatçıları bir araya getiriyor. 

Her etkinlikte sizleri farklı bir performans ile karşılayacak olan PICNIC serisinin ikincisinde, İlhan Erşahin & Barış K.'nın canlı performanslarının ardından, Aksak dj kabininde olacak.

Bilet Fiyatları:

- 168.00 TL

Önemli Notlar:

-Bilet sahipleri 15:00’dan itibaren alana giriş sağlayabilirler.- Etkinlik, katılımcılar için sosyal mesafe kurallarına uygun olacak şekilde, önceden organizasyon tarafından belirlenerek mesafeli alanlarda gerçekleşecektir. Mesafeli alanlarda katılımcıların konforu için minder bulunacaktır.- Sosyal mesafeyi koruyabilmek adına etkinlik kapasitesi sınırlı tutulacaktır.- Ortak kullanım alanlarında özel dezenfektan ürünleri bulundurulacaktır. - Arzu eden katılımcılarımıza karşılamada maske verilecektir. - Etkinlik girişinde ateş ölçülecektir. - Etkinlik sırasında görevli personel maske ve siperlikle hizmet verecektir.- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. - Tüm etkinlik katılımcıları, etkinlik bilekliğinin geçerlilik süresi boyunca bileklerinde kalmasından ve sağlamlığından sorumludur. - Çıkarılan veya zarar gören bileklikler yenisi ile değiştirilmeyecektir. Hasarlı veya kayıp bileklik sahiplerinin festival alanında kalmayı sürdürmek için yeni bilet almaları gerekmektedir.- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi, öngörülemeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon şirketi, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek içecek getirilemez.- Hiçbir kesici delici eşya, illegal madde, ilaç, parfüm ve yiyecek içecek, etkinlik alanına alınmayacaktır. İlaçlarınızı ve parfümlerinizi etkinlik alanı dışındaki emanet noktasına bırakabilirsiniz.-Katılımcılarımıza tavsiyemiz biletlerini en geç 1 gün öncesine kadar Biletix’ten satın almaları yönündedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT