Pierre Hantai ile Bach

Tarihler: 26 Kasım 2011 Cumartesi ~ 26 Kasım 2011 Cumartesi - Saat: 17:30

Yer: Notre Dame de Sion Lisesi

Ücret: Giriş ücretsizdir.

Adres: Cumhuriyet Cad. 205 Harbiye İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 219 16 97

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2011 ~ Kas 26, 2011

ÜNLÜ FRANSIZ KLAVSENİST PİERRE HANTAÏ İSTANBUL BAROK GÜNLERİ KAPSAMINDA NOTRE DAME DE SION LİSESİ KONSER SALONU’NDA

PIERRE HANTAÏ İLE BACH

26 kasım pazar, 17:30
Giriş ücretsizdir.

İstanbul Fransız Kültür Merkezi ve Notre Dame de Sion Fransız Lisesi işbirliğiyle dünyanın önde gelen klavsencilerinden Pierre Hantaï, İstanbul Barok Günleri kapsamında Notre Dame de Sion Lisesi’nin tarihi konser salonunda müzikseverlerle buluşuyor.

Kendi jenerasyonunun en önemli klavsencilerinden biri olarak kabul edilen 1964 doğumlu Pierre Hantaï, ilk başlarda tek başına başladığı klavsen eğitimini daha sonraları Paris’te Arthur Haas yönetiminde sürdürdü. Gustav Leonhardt ile Amsterdam’da iki yıl çalışan müzisyen, Leonhardt’ın daveti ile onun yönetiminde çaldı. Daha sonraki yıllarda Jordi Saval, Philippe Herreweghe, Kuijken kardeşler, François Fernandez ve Philippe Pierlot gibi müzisyen ve şeflerle çalışan Hantaï, 1980’li yıllarda kendisi kadar yetenekli kardeşleri, Marc (flüt) ve Jé¬rôme (viyola) ile birlikte oda müziği topluluğu kurdu.

Avrupa’nın yanı sıra ABD ve Japonya’daki en önemli festivallerin ve konser salonlarının konuğu olan sanatçının hafızalarda yer eden Mirare için yaptığı kayıtlar arasında Goldberg varyasyonları, Scarlatti Sonatları’nın üç volümü ya da Concert Français ile gerçekleştirdiği programındaki Bach’ın orkestra süitleri yer almakta.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT