Pilli Bebek ile "Bir Ankara Gecesi"

Tarihler: 13 Şubat 2016 Cumartesi ~ 13 Şubat 2016 Cumartesi 13 Şubat 2016 20:00

Yer: Dorock XL

Ücret: Ayakta - 44.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Neşet Ömer Sokak, Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 13, 2016 ~ Şub 13, 2016
"Pilli Bebek" grubunun 5. kez düzenlediği "Bir Ankara Gecesi" etkinliği 13 Şubat'ta Dorock Stage'de gerçekleşecek.

Pilli Bebek grubunun 5. kez düzenlediği "Bir Ankara Gecesi" konserlerinin amacı; var olan piyasada kendine yer edinebilmiş, kişisel ve müzikal hayatında Ankara geçmişi olan müzisyenlerin/sanatçıların; yeni dönem Ankara gruplarının da tanıtımına katkıda bulunmak ve Türkiye’deki dinleyicileri ile buluşturmaktır. 

Bu konserler Ankaralı / Ankara etkisi ile müzik yapmakta olan sanatçıların bir arada olduğu, konuk sanatçıların kendi performansları ve  mümkün olduğunca Pilli Bebek ile beraber, Pilli Bebek şarkılarının da çalındığı özel bir etkinliktir. 13 Ekim 2012'den bu yana  Pilli Bebek'le "Bir Ankara Gecesi" konserleri İstanbul ve Ankara'da birbirinden farklı mekanlarda düzenlendi.

Harun Tekin, Vedat Sakman, Ankaralı efsane gitarist Süleyman Bağcıoğlu, Behzat Ç. dizisinden tanıdığınız Berkan Şal, Metropolis grubuyla müzik hayatına başlayan Ercüneyt Özdemir gibi çok değerli Ankaralı / yolu Ankara'dan geçmiş değerli müzisyenler katıldılar. 13 Şubat'ta ise yine Pilli Bebek'in ev sahipliği ile Ankara izleri taşıyan önemli sanatçılar biraraya geliyor. Özge Fışkın, Ercüneyt Özdemir, Şeytan Tüyü, İrfan Bayramoğulları ve Pilli Bebek hem grup performanslarıyla hem de sürpriz şarkılarla birlikte sahne alacaklar. DJ masasında Türk müzik tarihinin en önemli arşivlerini sizinle paylaşacak olan Murat Meriç yer alacak. 

1993 yılında Cem Kısmet ve arkadaşları tarafından kurulan Pilli Bebek, 23 yıldır ekranlarda görünmeden efsane olmuş, canlı performansı ile dillerden düşmeyen  bir grup. Türkiye’nin henüz oluşmakta olan müziğine, gelecekte de değerlendirilebilir müzikal açılımlarını, özenli bir Türkçe'yle sunuyor. Şarkılarında Türkçe kullanımına özel bir hassasiyet gösteren grup, sözsüz parçalarında da aynı hassasiyeti müzikal biçimleri içerisinde uygulamaktadır. "Uyandırmadan", "Olsun", "Behzat Ç Soundtrack" albümleri ile de bilinen grup, çok yakın bir zamanda 4. albümü ile dinleyenlerine yine uzun yıllar dillerden düşmeyecek şarkılar sunma hazırlığında...

- 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT