Pilli Bebek

Tarihler: 04 Temmuz 2018 Çarşamba ~ 04 Temmuz 2018 Çarşamba 04 Temmuz 2018 20:00

Yer: Sponge Pub

Ücret: Ayakta - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2018 ~ Tem 4, 2018
Pilli Bebek, en sevilen parçalarını Antalya’da ilk kez elektroakustik olarak sahneleyecek.

"1992'den bu yana rockband olarak sahne alan, 3 albüm ve birçok single ile 4000'in üzerinde canlı performans sergilemiş olan Pillibebek'ten yepyeni bir proje! 2017 yılında yeniden düzenlemelerini yapıp, detaylı ve bol emekli bir prova süreci sonrası 2017 sonlarında ilk kez sahneledikleri ve adına Pilli Bebek ElektroAkustik Konstelasyon adını verdikleri bu formatla da Pillibebek'in bilinen ve sevilen şarkılarını bir de akordiyon, çello, kontrbas gibi enstrümanlarla masalsı bir havada dinleyebilirsiniz. İlk konserden iki şarkının konser kayıtları da dijital platformlarda Nisan 2018 itibari ile yerlerini aldı. Pilli Bebek ElektroAkustik Konstelasyon nedir diye merak edenler için kısa bir açıklamamız da mevcut;

Pilli Bebek; akustik, elektrik, analog ve dijital enstrümanları ve insan sesini, performansları sırasında bulundukları mekana göre konumlandırmakta ve ilişkilendirmektedir. Pilli Bebek bu canlı performansına ElektroAkustik Konstelasyon adını vermektedir. Grup bu teknik temelde 3 boyutlu ses referansı kaygısı güder. Konstelasyon, bir gök bilimi terimidir. Ayrıca Akustik fiziğinde ve psikanalizde de bir küme içindeki bileşenlerin konumları ve birbirleriyle olan ilişkileri olarak da değerlendirilmektedir. Kısaca bir bütün içindeki bileşenlerin birbirleriyle olan konumları ve ilişkileri denilebilir. İlerleyen zamanlarda projenin daha da gelişeceğini ve sürprizlerle dinleyecilere ulaşacağı haberi de şimdiden verilebilir.  Bu yeni projeyi gelin hepbirlikte izleyelim, dinleyelim."

- 18 Yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir. Konser: 22:00- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT