Pilli Bebek

Tarihler: 13 Aralık 2019 Cuma ~ 13 Aralık 2019 Cuma 13 Aralık 2019 22:00

Yer: KadıköySahne

Ücret: 4 Kişilik Bistro - 418.00 TL 2 Kişilik Bistro - 224.00 TL Genel Giriş - 56.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://www.kadikoysahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2019 ~ Ara 13, 2019
Pilli Bebek, 13 Aralık akşamı KadıköySahne'de sevenleriyle buluşuyor.

1993’te Cem Kısmet (vokal, gitar) tarafından Ankara'da kurulan Pilli Bebek, 1990’ların sonlarına yaklaşıldığında, ortaya çıkan şarkılarını bir albümde toplamaya karar vererek stüdyo çalışmalarına başladı. İlk albümü "Uyandırmadan" (2000), Turgut Berkes yönetiminde 1998-1999 yıllarında kaydedildi. Bir yandan sahne ve konser programları devam ederken öte yandan ilk albümün de yayımlanması, Pilli Bebek dinleyicisinin sayısının artmasını sağladı.

Pilli Bebek, ikinci albümü "Olsun" (2007) ile yeni bir Türkiye müziği anlayışını benimsedi. Pilli Bebek, Türkiye’nin henüz oluşmakta olan müziğine, gelecekte de değerlendirilebilir müzikal açılımlarını, özenli bir Türkçe ile sunuyor. Şarkılarında Türkçe kullanımına özel bir hassasiyet gösteren grup, sözsüz parçalarında da aynı hassasiyeti müzikal biçimleri içerisinde uyguluyor. Grup aynı zamanda sevilen dizi Behzat Ç.'nin de müziklerini yaptı. Pilli Bebek'in "Tuhaf Temaslar", Behzat Ç. dizi ve film müzikleri adlı iki CD'lik soundtrack albümü ise Ağustos 2012 itibari ile satışa sunuldu. Albüm sonrası single şeklinde şarkılar yayımlayan Pilli Bebek, yakın zamanda çıkması planlanan bir albüm hazırlığı içerisinde.Pilli Bebek başarıyı, "tasarlanmış olanla hayata geçirilenin örtüşmesi" olarak tanımlıyor. Bugün Pilli Bebek'in 4 kişilik kadrosu, gitar ve vokalde Cem Kısmet, bas gitarda Can Yücel Korkut, gitar ve geri vokalde Emre Yalçıntaş ve davulda Çağlar Aytan'dan oluşuyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Bistro Masalar sahne önünde değildir.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT