Pinhani - TNK - Melike Şahin

Tarihler: 08 Ekim 2019 Salı ~ 08 Ekim 2019 Salı 08 Ekim 2019 19:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: - Tam 50.00 TL, Öğrenci 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 8, 2019 ~ Eki 8, 2019
KüçükÇiftlik Bahçe olduğu gibi sunar!

Şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe, Ekim ayı boyunca açık alanlara veda etmek istemeyen İstanbulluları, farklı müzik türlerinden yerli sanatçılarınsıcacık performanslarıyla buluşturacak. Sonbaharın son günlerini Bahçe’nin samimi ortamında; güzel müzik, iyi yiyecek içecek ve harika insanlarla olduğu gibi geçirecek olan müzikseverler serinin devam edeceği ilkbaharı iple çekecek. 

Pinhani, TNK ve Melike Şahin 8 Ekim’de KüçükÇiftlik Bahçe sahnesinde!
Müzik kariyerine Klasik Müzik Korosu’nda başlayan Türkiye’nin genç yeteneklerinden Melike Şahin, KüçükÇiftlik Bahçe sahnesinin bu yılki ilk konuğu olacak. Nostaljik pop coverlerı ile de dikkat çeken şarkıcı, klasik, alaturka ve arabesk eserlere yer vereceği bir konsere hazırlanıyor. 

Yıllar geçse de hafızalardan silinmeyen ‘Yine Yazı Bekleriz’ şarkısıyla akıllarda yer etmiş alternatif rock grubu TNK, en sevilen şarkılarıyla dinleyicilerin karşısında olacak. Dünyanın En Güzel Kokusu ve Aşk Tesadüfleri Sever filmleri için yaptığı müziklerle büyük başarı yakalayan TNK, prodüktörlüğünü kendilerinin üstlendiği 2019 Eylül ayında yayınlanan 'Kanatlarımdan Tutma' albümünden şarkılarla KüçükÇiftlik Bahçe sahnesinde yerini alacak. 

Gecenin kapanışını ise yerel olmadan evrensel olunamayacağını savunan alternatif müziğin sevilen gruplarından Pinhâni yapacak. Grup, kendi essiz şarkılarının yanı sıra geleneksel türkülere de yer vereceği performansıyla yıldızların altında hepimizi mest edecek. Yoğun geçen haftanın stresini çimenlere uzanıp atmak, haftanın ortasında bir mola vermek isteyenler KüçükÇiftlik Bahçe’de buluşacak ve %100 Müzik’in keyfini doyasıya yaşayacak! KüçükÇiftlik Bahçe’de her şey olduğu gibi; yıldızların altında dans etmek, çimlere serilmek, sevdiklerinle iyi vakit geçirmek içinden geldiği gibi…

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaşın altındaki katılımcılar ebeveynleri eşliğinde alana giriş yapabilir.- Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon şirketi, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek ve içecek getirmek kesinlikle yasaktır.- Bilet sahibi herkes, seyircinin bir parçası olarak görüntü ve ses kaydının alınmasına müsaade etmiş sayılır. - Etkinlik mekanına profesyonel kamera, fotoğraf makinesi, ses kayıt cihazı v.b. sokmak yasaktır.-Festival alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.- Her türlü risk bilet sahibinindir. Organizatör ve etkinlik alanı herhangi bir kayıp veya hasar için  sorumlu tutulamaz.- Biletler devredilemez. İade edilemez. - Kaybolan biletlerde Biletix ve organizatörün sorumluluğu bulunmamaktadır. Kayıp bilet için yenisi basılmayacaktır.- Güvenlik personeli, etkinlik alanına giren herkesi güvenlik aramasına tabii tutacaktır.- Tüm katılımcıların kimliklerini yanlarında bulundurması ve istendiğinde ibraz etmeleri gerekmektedir.- Biletler sadece resmi satış birim ve noktalarından satın alınmalıdır.-Etkinlik alanına giriş yapıldıktan sonra çıkış yapılması halinde tekrar giriş yapılamamaktadır. Tekrar giriş yapılabilmesi için yeni bilet satın alınması gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT