Podium AVM MotoFest

Tarihler: 05 Ağustos 2018 Pazar ~ 05 Ağustos 2018 Pazar 05 Ağustos 2018 20:00

Yer: Ankara Podium Alışveriş Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 5, 2018 ~ Ağu 5, 2018
Daha önce AVM’lerde tanık olmadığınız harika bir ekstrem festivalle “Motofest”le Ankaralıları heyecan dolu dakikalar bekliyor.

"Podium AVM sınırları zorluyor.

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun kuracağı pistlerde büyük ödüllü Enduro Motosiklet yarışı ve 2 profesyonel gösterici ile gün boyu harika şovlar 4-5 Ağustos’ta Podium AVM’de...

5 Ağustos Pazar günü bu heyecanı soluksuz dinleyeceğiniz Türkiye’de Rap denilince akla gelen ilk isim, alanının büyük üstadı Ceza Konseri ile taçlandırıyoruz. Harika yeni şarkılarının yanı sıra efsaneleşmiş şarkılarıyla Ceza Podium AVM açık hava sahnesinde. 5 Ağustos saat 20:00’de tüm iki teker tutkunlarını ve Ceza hayranlarını MotoFest’e bekliyoruz."

- Bilet 4 ve 5 Ağustos için geçerlidir. - Konser başlangıç: 20:00 - Etkinlik ayakta düzende gerçekleştirilecektir.- Bilet iadesi yapılmayacaktır.- 12 yaş ve üzeri kişilerin bilet alması zorunludur- AVM şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- AVM bilet fiyatı ve programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.- Konser süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.- Biletinizi etkinlik sonuna kadar saklayınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT