Poisonblack

Tarihler: 20 Mart 2009 Cuma ~ 20 Mart 2009 Cuma - Saat: 20:00

Yer: Yeni Melek

Ücret: 1. Balkon: 34,00 TL - Salon: 25,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Yeni Melek Gişe

Adres: İstiklal Cad. Gazeteci Erol Dernek Sok. No:13 Beyoğlu Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 20, 2009 ~ Mar 20, 2009

POISONBLACK İSTANBUL KONSERİ
HEADBANG 2. YIL PARTİSİ

Konuk grup: MURDER KING
Gecenin Müzikleri:
Çağlan Tekil
Mete Sohtaoğlu
Metehan Çakır

Türkiye’nin en önemli HEAVY METAL dergisi HEADBANG ikinci yılını özel bir gece ile kutluyor. Finlandiyalı gothic metal grubu Poisonblack ilk kez Türkiye’de...
Metal müziğin son efsane topluluklarından Sentenced’in solisti Ville Laihiala tarafından 2000 yılında kurulan grup müzik piyasası ve fanlar tarafından ilk başlarda bir yan proje olarak değerlendirilmişti. İlk albüm “Escapexstacy”de gitarları Laihiala üstlenirken, vokalist Charon grubundan Juha-Pekka Leppäluoto idi, ancak Ville`nin kendine özgü tarzı elbette ki Poisonblack`te de etkisini göstermiş, öncelikle Sentenced sevenler sonrasında da metal fanlarından büyük ölçüde takdir kazanmış oldu. İlk albümün ardından ve Sentenced tam da müzikal kariyerinin zirvesindeyken tüm dünyada tanınan grubun karizmatik vokali Ville Laihiala resmi sitesinde tüm kalbi ve ruhuyla Poisonblack’e bağlı olduğunu belirterek durumu netleştirip, bir süre sonra dağılan Sentenced ertesinde de sevenleriyle Poisonblack ismiyle buluşmaya devam etti. Sentenced`ın dağılması ve Juha-Pekka`nın gruptan ayrılmasının ardından Laihiala`nın özlenen vokalleriyle yola devam eden grubun ikinci albümü “Lust Stained Despair” 2006, son albüm “A Dead Heavy Dead” ise geçen yıl yayınlandı.

Ville Laihiala grubu kurarken diğer elemanlarını yetenekli ama aynı zamanda yakın müzisyen arkadaşlarından seçmiş, performansları da bunun en önemli kanıtı. Poisonblack 20 Mart Cuma gecesi Yeni Melek`te olacak Türkiye’deki binlerce seveniyle Sentenced ile buluşmasından 5 yıl sonra tekrar İstanbul’da sahne alacak olan Ville’yi hayranları elbette ki yalnız bırakmayacak.

Gecenin müziklerini Çağlan Tekil, Mete Sohtaoğlu ve Metehan Çakır üstlenirken Poisonblack’in ardınadan sahneyi alacak olan Murder King hazırladığı özel performansla bizlerle beraber olacak.

rogram:
20.00 – Mete Sohtaoğlu
21.00 – Metehan Çakır
22.00 – Çağlan Tekil
23.00 – Poisonblack
01.00 – Murder King
*Gece boyunca ücretsiz patlamış mısır ikramdır.
18 yaş sınırı vardır.
Kapı Açılış Saati 20:00






istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT