Poldoore

Poldoore

Tarihler: 07 Nisan 2018 Cumartesi ~ 07 Nisan 2018 Cumartesi 23:30

Yer: Roxy

Ücret: Giriş: 80 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Sıraselviler Cad. Arslan Yatağı Sok. No:1-3 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 12 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2018 ~ Nis 7, 2018

Enstrümental hip hop’ı soul, funk ve caz ile harmanlayarak bizlere sunan Belçikalı yapımcı ve DJ Poldoore, ilk albümü “the Day Off” ile 2014 yılında müzik sahnesinde ilk kez yer aldı. Aynı yıl ilk Avrupa turnesine başlayan Poldoore, Gilles Peterson’s Worldwide Festival, Dour Festival ve Tomorrowland gibi büyük festivallere katılarak dünya çapında ses getirdi ve sadık bir hayran kitlesi kazandı. Elektronik müziğin geçmişteki sayısız örneklerinden ipuçları alarak farklı melodiler ve ince dokulu sesler üreten sanatçı, Avrupa’nın dört bir yanında performanslarını sürdürürken, Chinese Man Records, Cold Busted, Darker than Wax ve Nowadays Records gibi uluslararası müzik şirketleriyle ortak çalışmalar yürütmektedir. Yarattığı pürüzsüz ortamda gitar ve trompet gibi akustik enstrümanları kullanmaktan çekinmeyen Poldoore, 7 Nisan Cumartesi günü Roxy’de hayranlarıyla buluşuyor.

İlk EP’si “Wanderlust” u 2016 yılında yayınlayan İstanbullu beat prodüktörü Ozoyo, çoğunlukla kullandığı lo-fi ve jazz elementleriyle her seferinde dinleyenleri heyecanlandıran bir yapıya sahip. Kendine has akışkan ve farklı etkileşimlerle dolu beat’leri ve prodüksiyonlarıyla tanınan Ozoyo, ikinci EP’si “Lost Beats” sonrası başardıklarını, Roxy’de müzikseverlere sunuyor.

22:00 Kapı Açılış
22:30 Ozoyo
23:30 Poldoore
01:00 Kufura

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT