Portecho (Electronica)

Tarihler: 04 Nisan 2009 Cumartesi ~ 04 Nisan 2009 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Olimpia Event Hall

Ücret: 25 TL – Öğrenci 15 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Olimpia Event Hall

Adres: İstiklal cad. Acara sk. Mısır Apt. No:2 Taksim / Beyoğlu Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 4, 2009 ~ Nis 4, 2009
PORTECHO(ELECTRONICA)
Hosted by MURAT BEŞER
OLIMPIA EVENT HALL

Türkiye` nin elektronik dans sahnesinin en önemli gruplarından Portecho, BURN Enerji İçeceği tarafından düzenlenen etkinlikte, 4 Nisan `da, Olimpia Event Hall` da sahne alıyor. Tan Tunçağ ve Deniz Cuylan ikilisinden oluşan Portecho` nun, `Studio Plastico` adlı yeni albümüyle sahnede olacağı gecenin ev sahipliğini Murat Beşer yapacak. Geçtiğimiz günlerde Studio Plastico adlı parçalarına çektikleri yeni klipleri ile de oldukça ses getiren ve dikkatleri üzerine çeken Portecho, sizleri, kendilerine has aksak ritimleriyle kurdukları dünyalarında bir buluşmaya çağırıyor.

Tan Tunçağ ve Deniz Cuylan ikilisinden oluşan Portecho’nun `Studio Plastico` adlı yeni albümü, Oğuz Kaplangı prodüktörlüğü ve müzik direktörlüğünde Elec-Trip Records tarafından yayımlandı. `Studio Plastico` nun ilk albüme göre en büyük farkı grubun kimliğini koruyarak ritimlerde denediği çeşitlilik. Parçalar, ‘80 ler gibi tek bir döneme gönderme yapmaktan çok daha fazla referans barındırıyor. Klasik dans ritimlerinden biraz daha uzak, daha aksak, zaman zaman r&b, breakdance veya breakbeat’i andıran ritimler duyabileceğiniz albümde, minör akorlar kendini majörlere gönül rahatlığıyla bırakabiliyor. „Studio Plastico“ için hem dinleyenleri, hem de dans edenleri gülümseten, baştan sona çok karakteristik bir albüm demek yanlış olmayacaktır.

Amsterdam, Floransa, Stokholm gibi şehirlerde binlerce dinleyici kitlesine sesini duyurmuş olan Portecho, BURN Enerji İçeceği` nin 4 Nisan gecesi Olimpia Event Hall` de düzenlediği etkinlikte, Studio Plastico ile karşınızda olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT