Post Dial

Tarihler: 13 Mayıs 2010 Perşembe ~ 13 Mayıs 2010 Perşembe - Saat: 21:30

Yer: Babylon

Ücret: 22,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel, Asmalımescit İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 13, 2010 ~ May 13, 2010

İstanbul alternatif müzik piyasası denince akla gelen en önemli isimlerden biri olan Post Dial; 13 Mayıs Perşembe akşamı Babylon sahnesini görmeye alışık olmadığınız bir deneyimle sallamaya hazırlanıyor. Sinan Tınar ve Yiğit Bülbül tarafından kurulan elektronik/punk ikilisi Post Dial, 2007`de çıkardıkları ilk EP`leri "Lights Off Here It Is"in ardından Mart 2010`da kendi web siteleri postdial.net üzerinden yayındıkları yeni EP`leriyle dikkatleri yeniden üzerlerine çekti.

"You Are Not Alone" isimli yeni albümün dinleyicileri dans etmeye davet eden elektronik tarzına zaman zaman deneysel ve ambient çalışmalar da eşlik etmekte. Rock`n Coke`daki performanslarından sonra stüdyoya kapanarak performanslarına ara veren ikili, bu çok özel gecede sahne alacak birçok misafir sanatçıyla birlikte büyük bir şova hazırlanıyor. Hem görsel hem de işitsel olarak çok farklı bir deneyim yaşayacağınız gecede Post Dial, Babylon sahnesini bir şenlik alanına dönüştürecek: Gece boyunca bir yandan davul-gitar ikilisinin yarattığı punk sound`uyla zıplayarak synthesizer`ın bass ritmlerini tüm vücudunuzda hissederken; bir yandan da sahneyi dolduran üflemelilerle bambaşka dünyalara gidecek, gospel korosuyla yükseleceksiniz.

Ready Fredy ekibinin Babylon mekanı için titizlikle hazırladığı görsel şovun de yer alacağı bu özel gecenin açılışını ise bu yılın Miller Music Factory birincilerinden olan, downtempo/elektronika ikilisi Fuji Kureta canlı performansları ile, Pandaloop ve The Patchwork ise DJ setleriyle yapacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT