PSM Caz Festivali: Bobby McFerrin:

PSM Caz Festivali: Bobby McFerrin:

Tarihler: 06 Mayıs 2019 Pazartesi ~ 06 Mayıs 2019 Pazartesi 06 Mayıs 2019 20:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: VIP - Tam 250.00 TL Öğrenci 187.50 TL 1. Kategori - Tam 210.00 TL Öğrenci 157.50 TL 2. Kategori - Tam 150.00 TL Öğrenci 112.50 TL 3. Kategori - Tam 120.00 TL Öğrenci 90.00 TL 4. Kategori - Tam 100.00 TL Öğrenci 75.00 TL 5. Kategori - Tam 80.00 TL Öğrenci 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 6, 2019 ~ May 6, 2019

Dikkat! Yüksek dozda keyif içerir. Geri dönüşü olmayan, ferahlatıcı dürtüler harekete geçirir.

Dünyaca ünlü ve gelmiş geçmiş en özgün vokal virtüözlerinden biri olan Bobby McFerrin’in hikayesi ilklerle dolu. 1981 tarihli The Voice, bir caz vokalistinin baştan sona tek başına kaydettiği ve büyük bir plak şirketi tarafından (Elektra) yayınlanan ilk albüm olarak caz tarihinde bir kilometre taşı. 1988’de tüm dünyaya mutluluk reçetesi yazan mega-hit “Don’t Worry Be Happy” ise Billboard listelerinde bir numaraya yerleşen ilk çalgısız parça olma özelliğini taşıyor.

Ancak onu tam 10 kez Grammy ile buluşturan kariyerini özgün kılan asıl unsur, her daim keşif, deney ve sürprizlerden yana olması. Dört oktavlık vokal genişliğini ve bedenini kullanarak icat ettiği stiliyle cazdan popa, poptan klasiğe, klasikten Afrika halklarının ezgilerine, dünyanın tüm müzikleri arasında sıçrıyor ve onları kucaklıyor.

Yıllar içinde salondaki herkesi mest etme garantisi veren, baştan sona emprovize solo konserleriyle efsaneleşen sanatçı, seyirciyle iletişim kurma vasıflarını mütemadiyen geliştirerek kendine eşsiz bir yer edindi. Bugüne kadar Herbie Hancock, Wayne Shorter, The Manhattan Transfer, Chick Corea, Tony Williams ve Yo-Yo Ma gibi birçok isimle çalışan Bobby McFerrin, ayrıca senfoni orkestralarında konuk şeflik yaptı, eğitim programları yürüttü ve bilim konferanslarına katıldı.

McFerrin, eski vokal orkestrası Voicestra üyelerinden bir araya gelen yeni grubu Gimme5 ile izleyiciye alabildiğine coşkulu ve özgürleştirici bir deneyim vadeden benzersiz şovu Circlesongs’u Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ne getiriyor.

“Bir müzikolog ya da kâhin değilim. Sadece şarkı söylemeyi seviyorum.”

Bobby McFerrin, 2016

Kapı Açılış 20:30
Etkinlik Başlangıç 21:00

- 8 yaş ve üstü katılımcılar için uygundur.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT