PSM Caz Festivali: Diablo Swing

PSM Caz Festivali: Diablo Swing

Tarihler: 01 Haziran 2019 Cumartesi ~ 01 Haziran 2019 Cumartesi 01 Haziran 2019 21:30

Yer: %100 Studio

Ücret: Tam - 75.00 TL Öğrenci - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 1, 2019 ~ Haz 1, 2019

Gezegenin sahip olduğu en sıra dışı gruplardan biri, coşkulu, vahşi ve dinamik performansıyla yüzünüze koca bir gülümseme yerleştirecek.

Eski usul swing ve caz geleneklerini rock ve heavy metal’in enerjisiyle aynı sahneye taşıyarak tamamen kendine ait hibrit bir tını yakalayan Diablo Swing Orchestra, zamanın ötesinde epik düzenlemeleriyle benzersiz bir müzik icra ediyor.

Kendilerine dair, kökenlerinin 1500’lü yıllara kadar uzandığına dair muzip bir hikâye anlatan İsveçli avangart metal grubu, 2003’ten bu yana aktif. Yaratıcı ruhlarını besleyen ilham kaynaklarının herhangi bir sınırı olmadığını 2006 tarihli ilk albüm The Butcher's Ballroom ile dünyaya kanıtladılar. Rock ya da metal gruplarında görmeye alışkın olunmayan çello, trompet ve trombon gibi enstrümanlara yer veren ekibin şarkılarında yaylı ve üflemelilerin rolü büyük. Diablo Swing Orchestra yalnızca enstrümantasyon kurgusunda sıra dışı seçimlere sahip değil, aynı zamanda bu kurguyu ustaca işleterek farklı dönemler ve müzik katmanları arasında kusursuz sıçrayışlar yapıyor.

Yıllar içinde çeşitli kadro değişikliklerinden geçen ekibin bossa nova ve country etkileşimlerine de yüzünü dönerek yarattığı ve repertuvarına taptaze tınılar katan Pacifisticuffs albümü 2017 yılı sonunda hayranların önüne çıktı. Üstelik bu albüm Diablo Swing Orchestra’ya nefis pop vokalleriyle katılan yeni üye Kristin Evegård’ı dinleyiciye tanıtırken bir yandan da onları heavy metal grupları üzerine yoğunlaşan, Finlandiya merkezli efsanevi plak şirketi Spinefarm Records çatısı altına da taşıdı.

Diablo Swing Orchestra’nın sımsıkı aranjmanlar ve beklenmedik sürprizlerle dolu performansının daha önce gördüğünüz hiçbir şeye benzemediğinden emin olabilirsiniz.

“Ara sıra, dünyanın dört bir yanında İsveç’te sıradan ve sıkıcı bir pazartesi günü yarattığımız müziklerden keyif alan insanlar olduğu gerçeğini kendimize hatırlatmamız gerektiğini düşünüyorum.”

Daniel Håkansson, 2017

Kapı Açılış 21:30
Etkinlik Başlangıç 22:30

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe ebeveynlerinin (anne ve-veya baba) refakatinde katılabilirler.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT