PSM Caz Festivali: Estas Tonne

PSM Caz Festivali: Estas Tonne

Tarihler: 03 Mayıs 2019 Cuma ~ 03 Mayıs 2019 Cuma 03 Mayıs 2019 20:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Platinum Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - Tam 170.00 TL Öğrenci 127.50 TL 2. Kategori - Tam 130.00 TL Öğrenci 97.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2019 ~ May 3, 2019

Dünyaca ünlü gitar virtüözünün öncülüğünde, insanın tüm duyguları arasında dipten bir gezinti.

Dünyaca ünlü gitar virtüözü Estas Tonne, pratiğini bir nevi “gitar yoga” olarak tanımlıyor. Gitarını ustaca kullanarak, aynı zaman dilimi içinde Flamenko, klasik, gypsy, Latin ve hatta yer yer elektronik müzik unsurlarından yararlanabilen sanatçıyı dinlemek bu sebeple ruhu zenginleştiren ve duyguları pekiştiren bir tecrübe.

1974 doğumlu Ukraynalı müzisyen, yıllarca farklı ülkeleri gezerek farklı kültürleri araştırdı ve bugüne kadar yüzlerce büyük şehir ve küçük yerleşimde çaldı. Kendini herhangi bir ülkeye bağlı olarak tanımlamaktansa dünyanın tüm kültürlerinin sunduğu çeşitlilikle ifade etmeyi tercih ediyor ve bunu da ruhani bir dil olduğuna inandığı müzik aracılığıyla yapıyor.

2002’den bu yana çok sayıda albüm yayınlayan Tonne, farklı tekniklerle hükmettiği gitarıyla çok sesli kompozisyonlar yaratırken, hayata dair her türlü duyguya dokunmanın ve onları paylaşmanın da önünü açıyor. Zenginliklerle dolu bu keşifleri emprovizasyonlarıyla daha da derinlere götürerek dinleyicileriyle arasındaki olası sınırları hepten kaldırıyor. Kendini modern bir halk ozanı olarak tanıtan Estas Tonne, Türkiye’deki hayranlarını Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde karşılayacak.

“Müziği yalnızca bir performans sanatı olarak değil, daha da önemlisi, yaşamı ifade edebilen bir araç olarak görüyorum.”

Estas Tonne, 2017

Kapı Açılış 20:30
Etkinlik Başlangıç 21:00

- 8 yaş ve üstü çocuklar için uygundur.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir. Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir.-Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT