PSM Caz Festivali: Julia Biel

PSM Caz Festivali: Julia Biel

Tarihler: 10 Mayıs 2019 Cuma ~ 10 Mayıs 2019 Cuma 10 Mayıs 2019 20:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Platinum Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - Tam 80.00 TL Öğrenci 60.00 TL 2. Kategori - Tam 60.00 TL Öğrenci 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2019 ~ May 10, 2019

BBC tarafından “Cazın Yükselen Yıldızı” ödülüne aday gösterilen Julia Biel, ilk kez Türkiye’de.

İngiltere’de döneminin en parlak caz vokalisti olarak işaret edilen Julia Biel, şarkı söylerken klasik caz, soul, psikedelik ve elektro-akustik tınılar arasında çaba harcamadan geziniyor ve dinleyicisiyle diyalog kurabilen, çok özel bir ton yakalıyor.

Julia Biel, Not Alone isimli ilk albümünü 2005’te yayınladıktan sonraki 10 yıllık süreçte farklı projelerde yer aldı. Deneysel post-caz grubu Polar Bear ve Everything But The Girl prodüksiyonlarının arkasındaki isim olan Ben Watt ile ortak çalışmalarda bulundu. Kendi adını taşıyan üçüncü albümünü ise geçtiğimiz sene yayınladı. Dokunaklı, incelikli ve derinlikli anlatım tarzıyla müziğinde içinde kaybolunası hikâyeler anlatan Julia Biel, Nina Simone’dan Björk’e, Norah Jones’dan Thom Yorke’a birçok ilham verici ismin özgün bir karışımı olarak karşımızda.

Kalıpları reddeden heyecan verici yaratımlarıyla tüm spotları haklı olarak üzerinde toplayan Julia Biel, kendi kendini yetiştirmiş multi-enstrümantalist kimliğiyle sahnede de manyetik bir alan yaratıyor. Sanatçı, Türkiye’deki ilk konseri için Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde.

“Şarkılarımı her zaman gerçek duygular ve deneyimlerden yola çıkarak yazıyorum. Umuyorum ki kişisel olanı evrenselleştirerek, diğer insanların da şarkılarımdaki duygularla özdeşleşmesine alan açıyorum.”

Julia Biel, 2016

Kapı Açılış 20:30
Etkinlik Başlangıç 21:00

- 8 yaş ve üstü çocuklar için uygundur.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir. Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir.-Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT