PSM Caz Festivali: Karsu

PSM Caz Festivali: Karsu

Tarihler: 09 Mayıs 2019 Perşembe ~ 09 Mayıs 2019 Perşembe 09 Mayıs 2019 20:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: Öğrenci biletleri tükenmiştir. 1. Kategori - Tam 230.00 TL Öğrenci 172.50 TL 2. Kategori - Tam 190.00 TL Öğrenci 142.50 TL 3. Kategori - Tam 130.00 TL Öğrenci 97.50 TL 4. Kategori - Tam 90.00 TL Öğrenci 67.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2019 ~ May 9, 2019

Yalnızca Hollanda ve Türkiye’yi değil, Avrupa ve ABD’yi de tesiri altına almış, caz kategorisinde dünyanın en eski müzik ödülünü kucaklamış bir yetenek.

70’lerde Antakya’nın Karsu Köyü’nden Hollanda’ya göçmüş bir ailenin kızı olarak 1990 yılında dünyaya gelen sanatçı, müzik yapmaya babasının Amsterdam’daki restoranında klasik ve caz bestelerini piyanoda yorumlayarak başladı. Ayrıksı sesi ve üstün yetenekleriyle hızla parladı ve efsanevi New York Carnegie Hall sahnesi ve dünyanın birçok prestijli festivalinde izleyici karşısına çıktı.

Dünyanın kulak kesildiği Karsu’nun müzikal tavrını ona özgü kılan, cazı blues, soul, funk ve özellikle Türkiye kökeninden getirdiği etkileşimlerle şekillendirmesi. Pop melodilerinden türkülere, Türkçe şarkıları caza taşıyan büyüleyici yorumlarının yanı sıra kendi besteleriyle de dinleyeni kendine hayran bırakan Karsu, ilk stüdyo albümü Confession’ı 2012’de yayınladı. İlk kez Türkçe bestelere de yer verdiği 2015 tarihli Colors ise onu Hollanda’nın en prestijli ödülü “Edison Jazz/World” ile buluşturdu.

Geçtiğimiz sene Karsu, The Rolling Stones ve Led Zeppelin’in yanı sıra Eric Clapton, Aretha Franklin ve Ray Charles gibi isimleri müzik dünyasına kazandıran Atlantic Records’un kurucusu Ahmet Ertegün’ün anısına hayata geçirdiği projeyle Avrupa’dan büyük alkış topladı. Sosyal sorumluluk çalışmalarına gönül vermiş bir sanatçı olarak da dikkat çeken Karsu, sahnede tam bir hakimiyet kuran olağanüstü performansıyla dinleyiciyi yerine mıhlayacak.

“Hedefim Türkiye’nin ve Hollanda’nın kültürlerinden en iyisini almak ve onları birleştirip dünya insanı olmak.”

Karsu, 2017

Kapı Açılış 20:30
Etkinlik Başlangıç 21:00

- 8 yaş ve üstü katılımcılar için uygundur.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Öğrenci biletleri tükenmiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT