PSM Caz Festivali: Lars Danielsson

Tarihler: 08 Mayıs 2019 Çarşamba ~ 08 Mayıs 2019 Çarşamba 08 Mayıs 2019 20:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Platinum Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - Tam 90.00 TL Öğrenci 67.50 TL 2. Kategori - Tam 70.00 TL Öğrenci 52.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2019 ~ May 8, 2019

Klasik müzikten gelen kökenini lirik ve kuvvetli bir caz stiline eviren bir ustadan bas melodilerinin müthiş potansiyelini keşfetmeye hazır olun.

Uluslararası caz sahnesinin en ünlü ve aranan basçılarından Lars Danielsson’un enstrümanıyla kulakta asılı kalan, basit ve etkileyici melodiler üretmeye yönelik benzersiz yeteneği, yer aldığı veya önderlik ettiği tüm projelerde dinleyicinin kolayca tanıyabildiği ortak bir dil kuruyor.

İsveç doğumlu Lars Danielsson piyano, gitar ve çello gibi farklı enstrümanlara hakim olsa da aradığı müzikal dili bas ve kontrbasta bulan, caz dünyasının hayranlığını kazanmış özel isimlerden biri. Gothenburg Müzik Konservatuarı’nda çello üzerine klasik müzik eğitimi aldıktan kısa süre sonra, Miles Davis’in eski saksofoncusu David Liebman, piyanist Bobo Stenson ve efsanevi ECM davulcusu John Christensen ile beraber Lars Danielsson Quartet grubunu kuran müzisyen, bu ekiple pek çok ödül kazanan 20 yıl ve 8 albümlük bir beraberlik yaşadı. Özellikle her biri kendi enstrümanında ustalaşmış önemli virtüözleri bir araya getirerek ürettiği kayıtlar ile de tanınan Danielsson, dörtlünün dağılmasından bu yana aralarında Leszek Mozdzer, Tigran, Magnus Öström, Arve Henriksen, Bugge Wesseltoft, Nils Petter Molvaer, Eivind Aarset, Jan Bang, Eric Harland gibi pek çok ustanın bulunduğu isimlerle albüm ve turne iş birlikleri yaptı. Bas ile kurduğu özel ilişkinin ötesinde besteci ve prodüktör kimlikleriyle de takdir toplayan usta, cazın yanı sıra klasik ve folk müziğe açılan pencerelerden keyifli manzaralara şahitlik edebileceğiniz kayıtlara da imza atıyor.

Her biri enstrümanına bambaşka bir potansiyel kazandıran Lars Danielsson Group’un üstün iletişime dayalı emprovizasyon sürprizleriyle dolu performansı Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nin en heyecanla beklenen gecelerinden biri.

“Başkalarıyla aramda bir iletişim kurmaya gerçekten değer veriyorum. İletişim her şeyin temeli, bu nedenle başka müzisyenlerle beraber çalmak ve onların çaldıklarına tepki vermek benim için çok önemli.”

Lars Danielsson, 2012

Kapı Açılış 20:30
Etkinlik Başlangıç 21:00

- 8 yaş ve üstü çocuklar için uygundur.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir. Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir.-Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT