presented by %100 Music

presented by %100 Music

Tarihler: 03 Mayıs 2019 Cuma ~ 03 Mayıs 2019 Cuma 03 Mayıs 2019 21:00

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: Erken Dönem - 125.00 TL Öğrenci - 95.00 TL Öğrenci - 18 Yaş Altı - 95.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2019 ~ May 3, 2019

Karizmatik vokalist Skye Edwards öncülüğünde, tutku dolu bir yenilenme yolculuğu.

Soul, dub, ambient, hip hop ve breakbeat gibi farklı müzikal etkileşimleri kaynaştırarak 1990’lı yıllarda popüler müziğin seyrini değiştiren trip hop kasırgası sırasında Londra’dan çıkış yapmış ve müziğindeki zengin çeşitliliği minimalistik bir yaklaşımla sunarak kendi sesini yakalamış bir ekip Morcheeba. Anında teşhis edilebilen sıcacık tınılarına yeni boyutlar kazandıran Blaze Away isimli bir albümle de geçtiğimiz yaz, beklenen görkemli dönüşlerini yaptılar.

Paul ve Ross Godfrey kardeşlerin prodüksiyonu altında şekillenen Morcheeba şarkılarını bulaşıcı kılan şüphesiz kendi döneminin en etkileyici seslerinden biri olan Skye Edwards’ın çabasızca süzülen duru vokalleri. Godfrey kardeşler, 2003-2010 yıllarını Edwards’dan ayrı geçirdiyse de 2013’ten bu yana Morcheeba üretimlerinin dümeninde Skye Edwards ve Ross Godfrey yer alıyor.

17’den 77’ye, farklı nesiller üzerindeki etkisini bugün de sürdüren grubun yaklaşık beş yıllık bir aradan sonra Morcheeba adıyla sahnelere dönmesi büyük bir heyecanla karşılanıyor. Zorlu PSM’de gerçekleşecek, İstanbul’un özlemle beklediği bu buluşmada ise yeni parçaların yanı sıra Big Calm ya da Fragments of Freedom gibi hayranların kalbini çalmış erken dönem albümleri de ziyaret edilecek.

“İnsanların eğlendirilmekten hoşlandığını düşünüyorum. Onların karşısına çıkıp şarkı söylemeyi ve bu iletişimi kurmayı çok seviyorum. İnsanlar istediği sürece müzik yapmaya devam edeceğiz.”

Skye Edwards, 2018

Kapı Açılış 21:00
Ön Grup 21:30
Etkinlik Başlangıç 23:00

- Etkinlik sahne üstü ayakta olarak gerçekleşecektir.- 18 yaş altı seyirciler etkinliğe sahne üstünde sadece anne ve/veya babalarının refakatinde katılabilir.- 14-18 yaş arasındaki seyirciler anne/baba refakati olmadan "18 Yaş Altı Kategori" bileti alarak etkinliği koltuklu alanda takip edebilir.- 14 yaş altı seyirciler sadece anne ve/veya babalarının refakatinde katılabilir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT