PSM Caz Festivali: Roderic / French

PSM Caz Festivali: Roderic / French

Tarihler: 03 Mayıs 2019 Cuma ~ 03 Mayıs 2019 Cuma 03 Mayıs 2019 22:00

Yer: %100 Studio

Ücret: Tam - 65.00 TL Öğrenci - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2019 ~ May 3, 2019

Studio’nun kapıları melodi ve duygu eşleşmesinde rüşdünü ispat etmiş iki kendinden emin DJ’in kontrolünde geçecek cezbedici bir parti için açılıyor.

Roderic
Küçük yaştan beri piyano ve vurmalı çalgılarla haşır neşir olan Roderic, elektronik müziğe duyduğu sevgiyi 16 yaşındayken keşfetti ve DJ’lik kariyerinin peşinden gitti. Eklektik setlerinde caz, blues, psikedelik ve trance gibi geniş skalada türlere yer açan ve dinleyiciyi Afrika’dan Latin Amerika’ya, Batı Avrupa’dan Balkanlar’a sürükleyerek sınırları yok sayan Meksikalı DJ, Berlin merkezli plak şirketi Katermukke aracılığıyla geçtiğimiz sene ikinci albümü It All Depends’i dinleyiciye ulaştırdı. Bugüne kadar Acid Pauli, Nicola Cruz ve Moonbootica gibi isimlerle aynı sahneyi paylaşan Roderic, organik dans müziği kurgusunda derin ve sıcak seslerin izini sürüyor.

French 79
French 79 olarak tanınan, Marsilya’da yerleşik techno gurusu Simon Henner, Avrupa’nın rağbet gören prodüktörlerinden biri olarak bugüne kadar Kid Francescoli, Martin Mey, Black Devil Disco Club, Field Music gibi isimlerle çalıştı. 2016’da taptaze melodileri çok yönlü ve kuvvetli bir elektronik müzik vizyonuyla birleştiren ilk albümü Olympic’e imza atan Fransız prodüktör, kendini Paris’in seçkin salonlarının baş konuğu ve Fransa’da düzenlenen en büyük festivallerin vazgeçilmez ismi olarak buldu ve bu başarılarını dünya sahnelerine taşıdı. İstanbul’a ilk kez konuk olacak French 79, sizden ince elenip sık dokunmuş sürükleyici electro-pop melodilerine kendinizi teslim etmenizi bekliyor.

Kapı Açılış 22:00
Etkinlik Başlangıç 23:00

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe ebeveynlerinin (anne ve-veya baba) refakatinde katılabilirler.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT