PSM Loves Summer: Half Moon Run

PSM Loves Summer: Half Moon Run

Tarihler: 22 Haziran 2022 Çarşamba ~ 22 Haziran 2022 Çarşamba 21:00

Yer: Zorlu PSM - %100 Studio

Ücret: Genel Satış / General Admission - ₺247,50 Öğrenci / Student - ₺165,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 22, 2022 ~ Haz 22, 2022

Indie rock grubu Half Moon Run, PSM Loves Summer kapsamında 22 Haziran 2022’de % 100 Studio’da sahne alacak!

Üretimlerinde yoğun katmanlı perküsyon kullanımı, grup vokal armonileri ve canlı performanslar sırasında birden fazla enstrüman çalmasıyla tanınan Half Moon Run, 2012 yılında MC tarafından Platinum Plak’la ödüllendirilen ‘Dark Eyes’ ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı.

Devon Portielje, Connor Molander ve Dyşan Philips tarafından oluşan grup, Glastonbury, South by Southwest ve WayHome Music & Arts Festival gibi uluslararası çaptaki festivallerde sahne alarak müzik dünyasında yerini sağlamlaştırdı.

2015 yılında ‘Sun Leads Me On’ ve 2019 yılında ‘A Blemish in the Great Light’ isimli albümlerle üretimlerini sürdüren grup, ‘A Blemish in the Great Light’ albümüyle ilk Juno Ödülleri’nde ‘Yılın Alternatif Albümü’ ünvanıyla kazandı. Ayrıca, 2021 yılında da Juno Ödülleri’nde “En İyi Grup” dalına aday gösterildiler.

Tüm dünyayı etkisi altına alan karantina süresinde üretimlerini hız kesmeden sürdüren Half Moon Run, ‘Seasons of Change’isimli EP’lerini dinleyenleriyle bulıuşturdu. Pandemi boyunca hayranlarıyla YouTube’ta oluşturdukları ‘Covideo Sessions’ ile evlerinde buluşan Half Moon Run, 2021 yılında da “Inwards & Onwards” EP’lerini dinleyenlerinin beğenisine sundu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT