PSM Loves2Gather: Lola Marsh

PSM Loves2Gather: Lola Marsh

Tarihler: 30 Mart 2023 Perşembe ~ 30 Mart 2023 Perşembe 21:30

Yer: Zorlu PSM - %100 Studio

Ücret: Ön Satış 1. Dönem - ₺220,00 Öğrenci - ₺187,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2023 ~ Mar 30, 2023

Vokalde Yael Shoshana Cohen ve multi-enstrümantalist Gil Landau ikilisinden oluşan Lola Marsh, akıllıca yazılmış şarkılarını sımsıcak harmonilerle işleyerek üretimlerini sürdürürken gözünü İstanbul’a çevirdi! Lola Marsh, 30 Mart akşamı PSM Loves 2Gather ile Zorlu PSM %100 Studio’ya geliyor!

2016 yılında yayımladıkları magnetic indie-pop üretimleri “You’re Mine” ile ses getiren çiçeği burnunda ikili Lola Marsh, üretimlerine hız kesmeden devam etti ve takvimler 2017’yi gösterdiğinde “Remember Roses” isimli ilk albümlerini yayımladılar. Arka planında pop barındıran bu albüm, melankolik bir havaya sahipti. Müzikseverler tarafından çok sevilen albüm dijital platformların “viral hitler” listelerini alt üst ederek 40 milyonu aşkın dinlenme elde etti.

2017 tarihli albümleriyle NPR, Paste Magazine, NYLON, Observer, Interview Magazine gibi prestijli yayınların dikkatini çeken Lola Marsh, “Wishing Girl” isimli teklileriyle büyük ilgi görmeye devam etti. Müzikal kariyerlerini emin adımlarla ilerleten ikili, Hollywood’a da göz kırpmayı ihmal. “Criminal” filmine bir şarkı yazan Lola Marsh, Frank ve Nancy Sinatra imzlalı ikonik parça “Something Stupid” cover’ı ile “Better Call Saul” dizisinde de yer aldı. “You’re Mine” isimli çıkış şarkıları ise “To All the Boys: P.S. I Love You 2” filminde yer aldı.

2020 çıkışlı çalışmaları "Someday Tomorrow Maybe”yi romantik, hayalperest ve bir parça nostaljik olarak tanımlayan Lola Marsh, Berlin Music Video Awards ödüllü ikinci albümleri “Echoes”u da bekletmeden dinleyenleriyle buluşturdu. FIFA 22’nin parçaları arasında yer almayı başaran Garden City Movement iş birlikli hit teklileri "Summer Night” ise geride bıraktığımız yıl yayımlandı.

2022 yılını verimli geçiren ikili üçüncü stüdyo albümleri “Shot Shot Cherry”i ise geride bıraktığımız sonbaharda yayımladı. Polydor/Anova Music etiketli bu albümde Lola Marsh, indie pop türüne sadık kalsalar da yeni ufuklara yelken açarak yeni bir maceraya atılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT