Psychedelia Night: Ouzo Bazooka, Eskiz, Destroy Earth

Psychedelia Night: Ouzo Bazooka, Eskiz, Destroy Earth

Tarihler: 19 Nisan 2019 Cuma ~ 19 Nisan 2019 Cuma 20.30

Yer: Babylon

Ücret: Tam 50.00 TL Öğrenci 30.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 292 73 68

Web: http://babylon.com.tr

E Posta: info@babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 19, 2019 ~ Nis 19, 2019

Psikedelik müzik sahnesinin heyecan verici yerli ve yabancı isimleriyle bir araya geleceğimiz “Psychedelia Night”ın ikincisinde; Destroy Earth, Eskiz ve Ouzo Bazooka 19 Nisan gecesi konuğumuz oluyor!

Ouzo Bazooka
Tel Avivli dörtlü Ouzo Bazooka; Ortadoğu psikedelik rock akımının son 5 sene içerisindeki en özgün temsilcilerinden. Dünyanın birçok farklı şehrinde, birçok farklı festivalde 150’den fazla sahnede yer almış dörtlü, kendi isimlerini taşıyan çıkış albümlerini 2014’te yayımladı. Grup, üçüncü albümleri “Transporter”da; Ortadoğu ve Akdeniz müziğinin melodilerini ve ölçülerini, surf rock ve garage türleriyle ile birleştirdikleri psikedelik sound’unu güçlendirerek dinleyiciye sundu. Geçtiğimiz Ocak ayında yayımlanan “Transporter”da; sözü ve bestesi Aşık Beyhani’ye ait, “Kirpiklerin Ok Ok Eyle” türküsünün İngilizce sözlü yorumu olan “Killing Me”ye de yer verdiler. Aynı zamanda Barış Manço’ya saygı duruşu niteliğindeki parçanın Türkçe versiyonu “Kirpiklerin Ok Ok Eyle”, Barış Manço’nun doğum gününde tekli formatında Tantana Records etiketiyle yayımlandı.

Eskiz
2014’ten beri İstanbul psikedelik garage sahnesinin en üretken üçlülerinden biri olan Eskiz, 2015’te yayımladıkları Tantana Records etiketli “Türkçe Sözlü Ağır Müzik” kısaçalarıyla çıkış yaptı. İlk uzunçalarları “Sallan Yuvarlan”ı 2016 senesinde yayımladıktan sonra dinleyiciler tarafından beğeni toplayan son albümleri “Beterin Beteri Var”ı 2017’de paylaştılar. Enerjik sesli sahne performanslarıyla geçtiğimiz yaz Danimarka’da da kendinden söz ettiren Eskiz, yerli müzik sahnesinin en önemli bas gitaristlerinden Alp Ersönmez’in yapımcılığında, 2019’da yayınlanacak yeni bir albümlerinin hazırlıklarını yapıyor.

Destroy Earth
Pskidelik ve progresif ögeler içeren stoner rock sound’larıyla ilk albümleri “The Nature of Love”ı Tantana Records etiketiyle 2018’in başında yayımlayan ekip, çıkış albümlerinin ardından “Tersyüz” isimli toplama serisinin ilk plağınının iki yüzünü Eskiz ile paylaştı. Enstrümantal rock üçlüsü Destroy Earth; güçlü baslar, dinamik davullar ve melodik sololu ağır gitarlarla oluşturdukları yoğun sound’larını doğaçlama performanslarıyla besliyor.

Etkinlik Kuralları:
Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
Etkinlik ayaktadır, oturma düzeni yoktur.
Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
Güvenlik sebebiyle sırt çantaları mekana alınamamaktadır. Vestiyere palto, mont, ceket ve sırt çantaları ücret karşılığı bırakılabilir.
Seyirci Babylon'da yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve Babylon ya da ilgili konser organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder.
İçerideki ses seviyesi uzun süreli maruz kalındığında geçici duyma kaybına sebep olabilir.
İçerideki ışık düzeni geçici göz rahatsızlıklarına ve epileptik nöbetlere neden olabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT