Pupkulies And Rebecca feat. Oray Yay

Tarihler: 21 Mart 2014 Cuma ~ 21 Mart 2014 Cuma 01:00

Yer: Wake Up Call

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: İstiklal Cad. Zambak Sok. No:7 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 021 293 76 39 - 0532 208 25 68

Web: http://http://www.wakeupcallclub.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2014 ~ Mar 21, 2014

Goethe Enstitüsü’nün yeni müzik serisi “musical crossings“ Alman müzik dünyasının farklı sanatçılarını ve türlerini geleneksel Türk müzik aletleriyle ve müzisyenleriyle bir araya getiriyor. Açılışı Alman müzik üçlüsü Pupkulies&Rebecca ve Türk perküsyon sanatçısı Oray Yay yapıyorlar.

Berlinli grup hızlı elektronik ritimleri Fransız şansonlarıyla birleştirmeyi çok iyi biliyor. Bir Berlin- Würzburg ortak projesi olarak 2006 yılında kurulan ve Rebecca Blaul, Janosch Blaul ve Sebastian Singwald’den oluşan grup hem Almanya’da, hem de uluslararası alanda üne sahip. Grubun dans etmeye uygun ama agresif olmayan müzikleri şanson, caz ve elektronik beat tınıları barındırıyor. Bu karışım sahnede benzersiz bir atmosfer yaratıyor ve izleyicileri sadece dansa değil, hayal kurmaya da davet ediyor.

Grupla birlikte sahne alan 1987 doğumlu Oray Yay, 16 yaşında Haliç Üniversitesi Türk Müziği Konservatuvarı’na girmiş, halen İstanbul Sazendeler, Mercan Dede, perküsyon sanatçısı Mısırlı Ahmet gibi grup ve müzisyenle Türkiye’de ve dünyada sayısız konser vermiş bir sanatçı ve ud, darbuka, kajon, bendir, def, shaker ve efekt perküsyonu çalıyor.

Giriş: 23:00

www.goethe.de/istanbul
http://www.wakeupcallclub.com/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT