Purple Disco Machine

Tarihler: 22 Temmuz 2016 Cuma ~ 22 Temmuz 2016 Cuma 22 Temmuz 2016 17:00

Yer: Fly Inn Beach

Ücret: NUMARASIZ AYAKTA - 36.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 22, 2016 ~ Tem 22, 2016
Fly – Inn Beach, 22 Temmuz'da, funk esintili yorumlarıyla dans pistlerine yön veren, adı gibi tam bir disko makinesi olan, “Purple Disco Machine'i ağırlıyor.

Çeşme’nin en keyifli plajlarından Fly – Inn Beach, berrak denizi, keyifli kumsalı, eşsiz lezzetleri kadar ağırladığı dünyaca ünlü DJ’ler ve unutulmaz anlara imza atan partileri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. 

Nu Disco, deep house, house ve 80’lerin ritimlerini funk müziğiyle harmanlayan, “My House” başta olmak üzere imza attıkları çalışmalarla müzik listelerini sallayan, setleriyle dinleyenlere benzersiz bir müzik şöleni yaşatan Purple Disco Machine, dünyanın en büyük müzik festivallerinden ve partilerinden sonra 22 Temmuz Cuma günü Fly – Inn Beach setinin başına geçiyor.

Dans müziği severlerin saygı duruşunda bulunduğu, dünyanın en çok Shazam’lanan, listelerin ilk sıralarında yer alan My House, The Path, Street Life, Do You Feel the Same, Musique, Magic, Something About Us gibi sevilen çalışmalara imza atan Purple Disco Machine, hatırı sayılır, oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip. Ibiza ve Avrupa’nın en büyük partileri derken tüm dünyayı gezerek, “Deep Funk” olarak bilinen benzersiz tarzlarıyla milyonları dans ettiren Purple Disco Machine’in sırrı ise dans müziğinin son 30 yıllık en benzersiz anlarını harmanlayarak yepyeni bir tarz ortaya koymaları… Remixleri kadar kendi parçalarıyla da adından söz ettiren ikilinin 90’ların drumları gibi değişik enstrüman seçimleri de eşsiz tarzlarının şekillenmesindeki en büyük faktörlerin başında geliyor.  

Fly – Inn Beach, tüm müzik severleri 22 Temmuz Cuma günü Purple Disco Machine ile dans etmeye davet ediyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT