Purple Hand Band

Purple Hand Band

Tarihler: 18 Ağustos 2016 Perşembe ~ 18 Ağustos 2016 Perşembe 21:00

Yer: The Grand Tarabya Diba Bar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 18, 2016 ~ Ağu 18, 2016

Dolunayda, muhteşem bir manzarada caz dinlemek ister misiniz?

Tatil ruhuna şehirde de yaşamak isteyenler için İstanbul’un en keyifli duraklarından biri olan The Grand Tarabya’nın ikinci katında bulunan Diba Bar, dolunayda caz geceleri düzenliyor. İlk randevu ise 18 Ağustos Perşembe, Purple Hand Band grubuyla! Günümüz popüler yerli ve yabancı parçalarına kendi yorumlarını katan ekip, modern ve dinamik bir üslupla şarkılara hayat katıyor.

Dolunay manzarasında özel sunumlar
Denizin içinde gibi hissedeceğiniz muhteşem manzaralı terasıyla Diba Bar, Dolunay’da caz gecelerine özel bir de ‘caz’ mönüsü sunuyor. Yaratıcı lezzetlerle hazırlanan ‘caz mönüsü’ damağınızı şenlendirirken, birbirinden özel kokteyller, otelin muhteşem manzarası ve gün batımı eşliğindeki müzik ziyafetini keyfe dönüştürüyor.

The Grand Tarabya’nın görkemli geçmişinden izler taşıyan Diba Bar, yaza özel sunumlarla hazırlanan ve daha önce hiçbir yerde denemediğiniz kokteyllerle boğazın esintisine eşlik ediyor. İstanbul akşamlarını keyfe dönüştüren caz geceleri, eylül-ekim ve kasım aylarında da devam edecek. Her Cuma 21.00’de başlayacak caz geceleri, yaklaşık 2 saat boyunca misafirlere unutulmaz saatler yaşatacak.

Rezervasyon için: Tel: (0212) 363 33 00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT