Purple Is The Color Ön Grup: Hakan Başar Quartet

Purple Is The Color Ön Grup: Hakan Başar Quartet

Tarihler: 09 Kasım 2017 Perşembe ~ 09 Kasım 2017 Perşembe 19:00

Yer: St. Benoit Lisesi

Ücret: Giriş: 40 TL, Öğrenci: 20 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 9, 2017 ~ Kas 9, 2017

Purple is the Color, tatlı bir tesadüf sonucu bir araya gelen, Simon Raab, Štěpán Flagar, Martin Kocian ve Michał Wierzgoń tarafından 2015’te kuruldu. Grup üyelerinin okul ve kariyer yıllarının kesiştiği noktada, Avusturya Linz’de gerçekleşen bir jam session’ın meyvesi olan projenin temelinde, zengin caz quartet geleneği yatıyor. Ama aynı zamanda pop ve halk müziği ögelerini kullanmaktan da çekinmiyor, bunları, klasik müzikten beslenen Avrupalı bir sound’un baskın olduğu, modern bir ses dünyasında birleştiriyorlar. Bu akşam dinleyeceğiniz müzik de, titiz Avrupa besteleri ile cüretkâr Amerikan doğaçlamasının en taze harmanı olacak.

Simon Raab: Piyano
Štěpán Flagar: Saksafon
Martin Kocian: Kontrbas
Michał Wierzgoń: Davul

"Purple is the Color" etkinliğine bilet alan katılımcılarımız, öncesindeki "Hakan Başar Quartet" konserine de katılma hakkına sahiptirler.

Caz gitaristi Hakan Başar’ın 2004 doğumlu oğlu Hakan Başar (Jr.), 8 yaşında piyanoya başladı. Kısa bir süre Moskova Devlet Konservatuvarı’nda Mikhail Iskrov’la çalıştıktan sonra yabancı caz piyanistlerinin eğitim metodlarını hatmetti ve Michel Petrucciani, Oscar Peterson, Keith Jarrett, Hank Jones, Bill Evans, Kenny Barron ve Tommy Flanagan’dan yaptığı transkripsiyonlarla kendisini caz piyanoda geliştirdi. İlk konserini 10 yaşında, 5. Pera Müzik Festivali’nde veren Hakan Başar; Büyük Kulüp, CKM, İstanbul Hilton, BBVA (Esma Sultan)’da dinletiler düzenledi. 2015 İstanbul Caz Festivali-Genç Caz finalisti Başar, performansı sonrası birçok festivalden davetler aldı. Bugüne dek Ron Carter, Russell Malone, Donald Vega, Chick Corea, Eddie Gómez gibi isimlerle ders yapma şansı bulan müzisyen, eğitimine Baki Duyarlar ile devam ediyor.

Hakan Başar: Piyano
Yunus Muti: Gitar
Yarkın Tuncer: Kontrbas
Berkan Tilavel: Davul

#sehrincazhali

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT