QOMT

Tarihler: 22 Ekim 2011 Cumartesi ~ 22 Ekim 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Beat

Ücret: 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Beat

Adres: Yeşilçam Sok. No:9 Küçük Beyoğlu Girişi Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2011 ~ Eki 22, 2011

Miss Sunshine ve Viktoria Rebeka ortak projeleri olan 'QOMT' kapsamında Berlin'den sonra İstanbul'da!

Solo projelerindeki produksiyonlarıyla türünün en başarılı plak şirketleriyle çalısan ve performanslarıyla da dünya çapında birçok parti ve festivalde sahne alan ikili 22 Ekim 2011 Cumartesi gecesi Flow parti serisi kapsamında Türkiye'de!

Yaklaşık 3,5 sene önce Miss Sunshine ve Viktoria Rebeka olarak solo projelerini yürütürken yolları kesişen ikilinin kendilerini bir anda Avrupa turnesinde bulmalarının ardından geçen zamanda QOMT; Amerika, Polonya, Hırvatistan, Portekiz, Fransa, Slovenya, Danimarka, İsviçre, İngiltere, Yunanistan, Romanya, İtalya, İspanya ve Almanya'nın ardından İstanbul'da sizleri elektronik müziğin en seksi, derin ve karanlık köşelerine çekmeye hazırlanıyor. Kolombiya turnesi kapsamında, düzenlenen M_nus gecesinde JPLS (Minus) ile aynı sahnede yer alan ikili aynı zamanda solo projeleriyle de dans müziğinin can damarı olan Avrupa EDM sahnesini güçlü sound'larıyla sallamaktalar.

Sahnedeki hızlı yükselişlerini yaptıkları güçlü produksiyonlarla destekleyen Miss Sunshine ve Viktoria Rebeka'nin solo projelerinde çalışmakta olduğu plak şirketleri arasında Divided, Fach Label, FVF, Der Hut, Dual Musik, Monocline, Cirque du Minimaliste ve Illegal Alien gibi isimler bulunuyor.

Portekiz'in tech house ve techno markası haline gelmiş olan Re:Axis ve ikilinin yürüttüğü Monocline plak şirketi, Berlin'in ünlü techno plak şirketlerinden Clink Records'dan Tim Xavier ve Lazerslut'tan Miro Pajic, Amerika sahnesinin ünlü plak şirketlerinden BluFin Records ve Glasgow merkezli Sleaze Records'tan tanıyacağınız Billy Johnston ve daha bir sürü isim ve plak şirketi tarafından destekleniyor.

10 yıllık deneyimleri sürecinde edindikleri müzikal renkleri ve gelişmiş ritim duygularını birleştiren ikilinin sunduğu çok boyutlu müzikte Miss Sunshine sahnedeki dikkatli yaklaşımıyla muzikseverlerin gecesini unutulmaz kılarken, Richie Hawtin önderliğinde yürütülen Ibiza'daki International Music Summit 2010'da startı verilmiş olan 'Burn Studios' projesinin 'Sonic Artist'i seçilen Viktoria Rebeka ise sempatik tavırlarıyla seyircinin kalbinde yer ediniyor.

Toplamda 23 farklı ülkede sergiledikleri performanslarla kitlelerini genişleten ikilinin Türkiye'deki ilk performanslarını Redukt Digital'den tanıdığınız, Dinamo FM 103.8'de her Cumartesi geceyarısı yayınlanan Reduktiv Radio Show'un koordinatorlerinden Denise Ion ve Clone Kent host ederken, ünlü ingiliz plak şirketi Baroque Records'dan ilk release'i çıkan Kayran ise gecenin açılışını yapacak.

Başarıyla geçen 17 Eylül 2011 Cumartesi Beat'te gerçekleşen 'The Badgers feat. Mz Sunday Luv' gecesinin ardından partilerini bir adım daha öteye taşıma kararı alan Flow ekibinin 22 Ekim 2011 Cumartesi gecesi Beat'te gerçekleştireceği partinin biletleri Biletix'te. Mekan kapasitesine bağlı olarak sınırlı sayıda 300 adet basılan biletleri kapıda sorun yaşamamanız için şimdiden ayırtmanız tavsiye edilir.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT