Qu - Bra & Mx. Sür - DJ Performansı

Tarihler: 10 Eylül 2021 Cuma ~ 10 Eylül 2021 Cuma 10 Eylül 2021 19:30

Yer: Gümüşlük Festival Merkezi - Suda

Ücret: 1. Kategori - Tam : 55.50 TL - Öğrenci : 30.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 10, 2021 ~ Eyl 10, 2021
18. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, bu yıl da dopdolu bir konser programıyla ve çocukları da eksenine aldığı “Yeşil yaşam etkinlikleri”yle, 24 Temmuz – 29 Ağustos tarihleri arasında sanatseverlerle buluşuyor.

Q-BRA
Istanbul merkezli şarkıcı, söz yazarı ve DJ, Q-BRA (Kübra Uzun) (@qubra_uzun), Turkiye ve uluslararası platformlarda çalışan bir LGBTI+ aktivistidir. Sözlerini kendisinin yazdığı ALAN2020 2020 Istanbul Pride’ının marşı haline geldi. Aralık 2020’de Volksbühne Berlin/Next Waves Theater iş birliğiyle Onur Karaoğlu’nun yönettiği dijital bir anıt olan A Trans History Sung’u performe etti. Kübra, Aralık 2020’den Mart 2021’e kadar Amsterdam Müzesi’ndeki “Refresh Amsterdam” sergisinde gösterilen Seyir Gezi Parkı adlı sesli bir çalışma oluşturmak için Simon(e) van Saarloos ile çalıştı. Uzun şu anda Wolfgang Amadeus Mozart’ın kanonu KV 560 üzerinde çalışıyor ve video parçasındaki farklı ses ve karakterlerin dördünü de seslendiriyor.

Mx. Sür
2007 yılında sahneye çıktığından beri, Mx. Sür, basit bir konsepti benimsedi: müzik ve dansın birleştirici gücü. Bir hevesle türler arasında geçiş yapan Mx. Sür, İstanbul’un en eşsiz mekanlarından üçü Wake Up Call, Suma Beach ve Mama’nın yaratılmasına da katkıda bulundu. Sahnenin en açık sözlü queer seslerinden biri olarak, Come to Mama!, TUTTIFRUITI ve XES gibi üretken queer parti dizilerinin de arkasında yer aldı. Mx. Sür’ün son projesi, yeni kurulan plak şirketi XSM Recordings üzerinden Kübra Uzun ile birlikte çıkardıkları ‘ALAN2020’ bir queer marşı haline gelmiştir

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir.- Kurallar gereği tüm seyircilerimiz maskeli olmak zorundadır.- Misafirlerimize tesise girişte, temassız ateş ölçümü uygulanmaktadır. 38 dereceden yüksek ateş ölçümlerinde, misafirlerimiz işletmeye alınmayarak bir sağlık kuruluşuna başvurması için uyarılmaktadır.- Öğrenci indiriminden faydalanan kişilerin,etkinlik girişinde resmi ve geçerli bir kimlik ibraz etmeleri gerekmektedir.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.- Hava koşullarına ve gündeme ait olumsuz bir durumda organizasyon firması etkinlik erteleme ve programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Antik Taş Ocağı etkinlikleri numaralı oturma düzeninde gerçekleşecektir.- Yerler numarasızdır. Ayrılan alanlarda yer seçimi serbesttir. (Antik Taş Ocağı’nda gerçekleşecek konserlerde numaralı oturma düzeni mevcuttur.)- 7 Yaşından küçükler etkinlik mekanına alınmayacaktır.- 7 Yaş ve üzeri bilete tabidir.- Kayıp veya unutulan biletler için yeniden basım / teslimat yapılmayacaktır. Etkinlik mekanına giriş esnasında biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.- İade veya değişiklik yapılmayacaktır.- Etkinlik mekanına profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları alınmayacaktır.- Etkinlik mekanına yiyecek – içecek alınmayacaktır.- Hızlı Bilet - PDF Bilet uygulaması vardır. Etkinlik mekanına gelmeden önce biletlerinizi yazdırmayı ve kapıda ibraz etmeyi unutmayınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT