Queen’s Day

Tarihler: 30 Nisan 2011 Cumartesi ~ 30 Nisan 2011 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: The Hall

Ücret: 30 TL – İlk içki dahil

Adres: Küçük Bayram Sok. No:7 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2011 ~ Nis 30, 2011

Hollanda Kraliyeti Başkonsolosluğu Himayelerinde
Turuncunun neşesi, Queen’s Day’in eğlencesi yine The Hall İstanbul’da!..

Hollanda’da her yıl geleneksel olarak kutlanan “Queen’s Day”, Hollanda Kraliyeti Başkonsolosluğu Himayelerinde bu yıl da İstanbul’un performans merkezi The Hall İstanbul’un düzenlediği organizasyonla doyasıya kutlanacak. 30 Nisan Cumartesi, İstiklal Caddesi’nin fon, tramvayların sahne olarak kullanılacağı şenlik yürüşüyle başlayacak gece, Hollanda’nın dünyaca ünlü DJ’i Funkerman’ın muhteşem performansı ile daha da renklenecek. Turuncunun sıcaklığı ve eğlencenin ateşi ile siz de bu büyük eğlenceye hazır olun…

Eğlenceleri ile ilgi odağı olan ve dünyanın dört bir yanından insanların akın ettiği, “Queen’s Day” bu yıl da Hollanda ile aynı anda The Hall İstanbul’da kutlanıyor. Amsterdam’ı aratmayacak konseptle kutlanacak “Queen’s Day”in bu yılki konuğu ise dünyaca ünlü Hollandalı DJ, Funkerman oluyor. Eğlence’nin sınır tanımayacağı gecede İstiklal Caddesi sokakları ve The Hall İstanbul, bir geceliğine kendini Amsterdam’da hissetmek isteyenleri bekliyor.

The Hall İstanbul organizasyonuyla bu sene “Queen’s Day” etkinlikleri 30 Nisan Cumartesi şenlik yürüyüşle başlayacak. İstiklal Caddesi boyunca The Hall İstanbul girişine kadar eğlenceli müzik ve performansları ile “Brass Band” canlı performanslarıyla kalabalığı coştururken, mim sanatçıları, futbol cambazları ve Poi dansçılarına kadar daha birçok sürpriz, şenlik yürüyüşüne katılanlara uzun süre unutamayacakları bir eğlence sunacak.

Hollandalı ünlü DJ Funkerman “Queen’s Day”e damgasını vuracak!

Şenlik yürüşünde yer alan grubun The Hall İstanbul’a ulaşması ile asıl eğlence başlayacak ve “Queen’s Day” bir kez daha The Hall İstanbul’da sabahın ilk ışıklarına kadar bugüne kadar görülmemiş bir eğlence anlayışıyla kutlanacak. Saat 23.00’de müzik ve eğlence, DJ Queto’nun plaklarının başına geçmesiyle başlarken, ünlü DJ Filth, ısınan gecenin ateşini daha da yükseltecek.

Ve gecenin doruğa ulaştığı noktada Hollanda’nın dünyaca ünlü DJ’i Funkerman en yeni parçalarını “Kraliçe” onuruna İstanbul’da çalarak anavatanına saygı duruşunda bulunacak. Elektronik müzik severlerin yakından takip ettiği DJ ve prodüktör Funkerman, dünya çapında popülaritesini artıran çalışması Speed Up ile dans müzik camiasında kendisine saygın bir yer edindi. Aynı zamanda kurucularından olduğu Flamingo Recordings isimli plak şirketi ile; Ida Corr’un “Let me think about it”, Fedde le Grand’in “Put Your Hands Up For Detroit” gibi dünya çapında büyük başarı kazanan ve listeleri alt üst eden hitlerine de imza attı.

İstanbul’da bugüne kadar gerçekleştirilen en farklı eğlencelerden olan ve 2010 yılında da büyük ilgi gören “Queen’s Day” için şimdiden 30 Nisan 2011 Cumartesi tarihini takvimlerinizde işaretleyin! Eğlencenin sıcaklığını yaşatmak için Turuncu aksesuarlarınızı hazırlamayı unutmayın…

PROGRAM

Parade – Hollanda Konsolosluğu Önü: 20.30
The Hall Kapı Açılışı: 21:30
DJ Queto
DJ Funkerman

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT