Queenz of Piano

Tarihler: 15 Aralık 2021 Çarşamba ~ 15 Aralık 2021 Çarşamba 15 Aralık 2021 19:30

Yer: Atatürk Kültür Merkezi - Aspendos Salonu

Ücret: 1. Kategori - Tam : 20.00 TL - Öğrenci : 15.00 TL - Öğretmen : 15.00 TL - Emekli : 15.00 TL - Konservatuvar Öğrencisi : 15.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2021 ~ Ara 15, 2021
Queenz Of Piano 15 Aralık’ta 21. Uluslararası Antalya Piyano Festivali’nde...

2015 yılında benzersiz müzikal gösterileri ile Alman “Thüringer Kleinkunstpreis” ödülünü kazanan QUEENZ OF PIANO, iki kuyruklu piyano eşliğinde klasik bir konserde de çok fazla eğlenebilmenin mümkün olduğunu gösterirken, klasik ve pop müzik arasındaki sınırlarda dolaştıkları performanslarıyla 21. Uluslararası Antalya Piyano Festivali kapsamında 15 Aralık’ta AKM Aspendos Salonu’nda dinleyici ile buluşacak.

Klasik, pop, rock ve film müziklerini ateşli, sihirli ve büyüleyici bir şekilde seslendiren Jennifer Rüth ve Ming, seyircinin daha önce hiç duymadığı tonları ortaya çıkarıyor. Kuyruklu piyanolarının tellerini vurmalı çalgılar olarak kullanarak gitar, kanun, buzuki, bongo davul veya bir Japon kotosunu hatırlatan sesler yaratan QUEENZ OF PIANO'nun programı, “mükemmel olmamanın” ne kadar güzel olduğunu gösteriyor.

Müziği ve mizahı sevenler için harika bir dinleti sunan grup, iddialı repertuvarlarını eğlenceli bir üslupla ustaca bir dengede sunuyor. Kurt Cobain, Nirvana, Mozart, Johann Sebastian Bach gibi bestecilerin eserlerini seslendiren ve repertuvarlarında “The Ode to Joy” “Smells like Teen Spirit” “Happy” “Türk Marşı” gibi eserlere yer veren QUEENZ OF PIANO dinleyiciye Kurt Cobain, Johann Sebastian Bach'ın arkadaşı olsaydı, Nirvana'nın “Smells like Teen Spirit”inin kulağa nasıl geleceğini ya da Mozart'ın “Türk Marşı”nda Ragtime'ın ne gibi harika etkileri olduğunu gösteriyor.

Enerjik sahne şovları ve büyüleyici sunum tarzları ile Tayvan, Çin, Hong Kong, İngiltere, Portekiz, Fransa, Polonya, Hollanda, İsviçre, Avusturya’da performanslar sergileyen ikili gösterilerini dört farklı dilde sunuyor. 2018'de China Morning Post, Çin'deki 5 haftalık turlarını “Müzikal bir çeşitlilik” olarak nitelendirdi. Bunun ardından Nice'deki Akropolis Center ve Hong Kong Classic Delights Festival’den davet alan QUEENZ OF PIANO, Pekin’de gerçekleştirilen EXPO’da Almanya’yı temsil etmek üzere seçildi. 

QUEENZ OF PIANO, sadece klasik ve modern pop müzik sevenler için değil müziksiz hayatın bir hata olduğunu bilen herkes için 15 Aralık’ta Antalya Piyano Festivali’nde unutulmaz bir gece yaşatacak.

Jennifer Rüth Hakkında
Jennifer Rüth, Würzburg'da doğdu. 16 yaşında Würzburg Konservatuarı'nda piyano derslerine başladı. Liseden mezun olduktan sonra Würzburg ve Tarragona'da (İspanya) piyano eğitimi aldı. Yüksek lisans eğitimini Rostock'ta piyano bölümünde tamamladı. Daha sonra Stuttgart, Münih ve Boston'daki efsanevi Berklee College of Music’de caz şarkıcılığı eğitimi aldı. Sanatçı hem solist hem de oda müziği yarışmalarında prestijli birçok ödüle layık görüldü. İlk çıkışını henüz çok genç yaşlarında Sliven (Bulgaristan) Senfoni Orkestrası ile yapmıştır. Bir piyanist olarak Chris de Burgh ve Ronan Keating'e eşlik etmiş ve aynı zamanda şarkıcı olarak G. Chris Howland ve Angelika Mann ile birlikte çeşitli müzikallerde yer almıştır.  Caz grubu Rebop ile aralarında International Jazztage Stuttgart'ın da bulunduğu sayısız konserler vermiştir. Friedrich-Ebert-Stiftung'dan burs sahibi olan sanatçı, eğitimi sırasında oyunculuk dersleri de almış, “Radio Gong” ve “Radio Primatone” radyo istasyonlarında konuk sunucu olarak görev almıştır. 

Ming Hakkında
Güney Kore'den Almanya’ya yerleşen bir aileden gelen Ming Hannover'de doğdu ve Hamburg'da büyüdü. Klasik piyanist olarak Lübeck, Rostock ve Bern'deki konservatuarlarda eğitim alan Ming, Steinway & Sons Competition Hamburg ve Jugend Musiziert'de birden fazla birincilik ödülü aldı. Jocelyn B. Smith, Seeed ve uluslararası alanda başarılara imza atmış klasik pop dörtlüsü Adoro ile turneye çıktı. 2006'da Ming, sansasyon yaratan KLASSIKBATTLE performansını yarattı. Rbb, MDR, 3 Sat gibi televizyon kanalları Ming'in şov yeteneği hakkında birçok haber yaparken, Berliner Zeitung Ming hakkında: “Berlin'in en havalı piyanisti” diyor. Konser kariyerine ek olarak Ming, Berlin Sanat Üniversitesi'nde öğretim görevlisidir.


Önemli Not:
Atatürk Kültür Merkezi - Aspendos Salonu bilet satış gişesi haftaiçi 09:00-18:00 ve etkinlik günlerinde yalnızca nakit işlemlerde hizmet vermektedir.

*Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı (HES KODU) veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı (HES KODU) veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.Önemli Not: Atatürk Kültür Merkezi - Aspendos Salonu bilet satış gişesi haftaiçi 09:00-18:00 ve etkinlik günlerinde yalnızca nakit işlemlerde hizmet vermektedir. • Etkinlikler Covid - 19 tedbirleri kapsamında gerçekleşecektir. • Etkinlik alanında sosyal mesafe kurallarına uyulması ve maske takılması zorunludur. • Salon girişlerinde ateş ölçümü ve maske kontrolü yapılacaktır. Ateşi 38 dereceden yüksek olanlar; maske takmayanlar etkinlik alanına alınmayacaktır. • Pandemi koşulları nedeniyle, etkinlik başlangıç saatinden 30 dakika önce mekânda hazır bulunmanız gerekmektedir. Etkinlik başlangıç saatinden sonra gelenler gösterim alanına alınmayacaktır. Geç kalanlara bilet iadesi yapılmayacaktır. • Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır. Etkinlik mekanına gitmeden önce biletinizi yazdırmayı unutmayınız ! • Etkinlik alanında yiyecek ve içecek tüketilmemesi rica olunur. * Etkinlik mekanına profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları alınmayacaktır. • Ateş, kuru öksürük, tat/koku alma duyularında azalma, nefes darlığı belirtilerinden en az birini hissedenler ve/veya yakın zamanda Covid-19 teşhisi konmuş kişilerle temas etmiş olanlar etkinliklere katılmamalıdır. İndirimli biletler adetler ile sınırlıdır. Festival yönetimi, indirimli bilet sayılarının belirlenmesi ve değiştirilmesi hakkına sahiptir. • Festival yönetimi çizelge üzerinde elde olmayan nedenlerle değişiklik yapabilir. Değişiklik duyuruları resmi   https://www.apf.com.tr/ ve resmi sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır. • İndirimli biletler öğrenci,öğretmen,emekliler ve konservatuvar öğrencileri için geçerlidir. İndirimden yararlanan kişilerin etkinlik mekanı girişinde resmi ve geçerli bir kimlik ibraz etmesi gerekmektedir. • Kayıp biletler için yeniden basım yapılmayacaktır. • Organizasyon şirketi, programda, etkinlik mekanında, etkinlik saatinde ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir. • 8 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 8 yaş ve üstü bilete tabidir. • Şehit yakınları, gaziler ve engelliler için ücretsizdir. Engelli, gazi ve şehit yakınları ücretsiz biletlerini ilgili salon girişinden gösterim öncesi temin edebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT