Quinteto Violado

Quinteto Violado

Tarihler: 13 Eylül 2017 Çarşamba ~ 13 Eylül 2017 Çarşamba 22:00

Yer: The Ritz-Carlton

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 13, 2017 ~ Eyl 13, 2017

Son on yıldır Brezilya’nın yerel müzik gelişiminin canlı bir kanıtı olan Quinteto Violado grubu, 13 Eylül Çarşamba akşamı The Ritz-Carlton, İstanbul’da müzikseverler ile buluşuyor.

Türkiye’de ilk kez Brezilya’nın sevilen gruplarından Quinteto Violado 13 Eylül’de The Ritz-Carlton, İstanbul’un en güzel manzarasını izleyebileceğiniz Bleu Lounge teras barda sahne alacak.

Brezilya’da büyük bir ilgi gören grup, Marcelo Melo (solist ve elektro gitar), Roberto Menezes (solist ve davul), Dudu Alves (Piyano), Ciano (Flüt) ve Sandro Lins’den (elektro bas) oluşuyor.

Usta sanatçıların en ünlü şarkılarını seslendiren grup, geleneksel müziğin ustası ve ikonik şarkıcı olan Gilberto Gil tarafından tanımlanan “Free Nordestino” (Freestyle Northeastern) şarkısını da en güzel şekilde seslendiriyor. Grubun en iyi özelliklerinden birisi de modern enstrümantal müzikle geleneksel müziği birbirine bağlayarak eşsiz bir tarz yaratmaları.

Quinteto Violado, 2017’de, her Brezilyalı tarafından bilinen ve klasik popüler melodilerini sunan hoş bir şovla 45. yaşını kutluyor. Sevilen müzik grubu, Brezilya’nın neşeli, samimi ve güçlü halkını yansıtarak dinleyenleri yerel cazdan dünya cazına derin bir yolculuğa çıkarıyor. Grubun seslendirdiği, Luiz Gonzaga'nın "Asa Branca"sının da dahil olduğu ödüllü müzik de Kuzeydoğu marşı olarak tanınmış ve yazarın esas versiyonu olarak dinleyicilerden de çok fazla övgü almıştır.

Tüm kariyeri boyunca hem ulusal hem de uluslararası ödüller alan Quinteto Violado’nun 2014 yılında Latin Grammy’e adayı olması, “Brazilian Order of Cultural Merit” alması ve Brezilya Müzik Ödülleri’nde 9 aday arasından 4 ödül alması büyük önem taşıyor. Halkın ve eleştirmenlerin desteği, grubun çalışmalarının çeşitli ülkelerde müzikseverlerle buluşmasına katkı sağlıyor.

2017'de yapılan dünya turnesi ile Avrupa ve Latin Amerika'dan sonra Türkiye'ye ilk kez gelen Brezilyalı grup, 10-16 Eylül tarihleri arasında yerel sanatçılar ve kültür yöneticileri ile bir araya gelecek.

Ayrıntılı bilgi için: 0212 334 41 88

Konser girişi ücretsizdir. (Bleu Lounge konser girişi ücretsiz olup yemek ve içki dahil değildir)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT