Radio Oxi - gen Night - Moullinex Live

Tarihler: 13 Nisan 2013 Cumartesi ~ 13 Nisan 2013 Cumartesi Saat: 22:00

Yer: The Hall

Ücret: Ayakta - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Küçük Bayram Sokak No.7 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Web: http://http://www.thehallistanbul.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2013 ~ Nis 13, 2013

Disko Müziğin Nabzını Tutan Moullinex Üç Kişiden Oluşan Canlı Performans Projesi İle The Hall’da!

Lizbon ve Münih merkezli diskonun usta çocuğu olarak tanınan Moullinex, ilk albümü “Flora” albümünün akabininde üç kişilik canlı performans projesi ile ile 23 Şubat’ta Radio Oxi-gen katkılarıyla The Hall’da sahne almaya hazırlanıyor.

Asıl adı Luis Clara Gomes olan Moullinex, müzik sektöründe başarılı olmanın en önemli faktörünün müzikal türler arasında sınırı kaldırmak olduğuna inanan bir müzisyen. Müzik enstürmanları, synthesizerlar, Youtube demeden müziğine yoğunlaşan Moullinex çocukluğunu geçirdiği minik Portekiz kasabasında müzisyenlerle büyüyen ve küçük yaşta disko müzik sevdasına kapılmış bir isim. İtinayla seçilmiş melodilerin arasına beklenmedik keyboard dokunuşları, bass ve gitar ritimleri ekleyen Moullinex, 2009 yılında Gomma adlı plak şirketi adlı anlaşmasından sonra adından söz ettirmeyi başardı. Usta prodüktörlüğü ile Cut Copy, Two Door Cinema Club, Sebastian Tellier gibi birçok ismin şarkısına remix yapan sanatçı, aynı zamanda Discotexas adlı kollektifin kurucu ortaklarından biri. 

Yaptığı birçok remix’e rağmen ilk albümü “Flora”yı geçtiğimiz sene yayınlayan Moullinex, albümün çıkış parçası olan “Take my pain away” ile büyük ses getirdi. Aynı zamanda Lizbon’un önde gelen kulübü “Lux”ta resident DJ olan Moullinex bu kez 3 kişilik yeni projesi ile sahne almaya hazırlanıyor. Radio Oxi-gen’in katkılarıyla 23 Şubat’ta düzenlenecek olan gecede mütevazi ancak bir o kadar hareketli bir disko gecesine hazır olun!

Warm-up & after party: Low Earth & Doğan Aktay

www.thehallistanbul.com
info@thehallistanbul.com
www.facebook.com/thehallistanbul
www.twitter.com/thehallevents
Tel: (0212) 244 87 37

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış saati 22:00
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT