Radio Oxigen Night: Tensnake live

Tarihler: 26 Nisan 2013 Cuma ~ 26 Nisan 2013 Cuma 23:00

Yer: Propaganda

Ücret: 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Asmalı Mescit Mah. İstiklal Cad. Suriye Psj. No:166 – 10 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 26, 2013 ~ Nis 26, 2013

Geçtiğimiz yıllarda yayınladığı techno’dan hip-hop’a her tarz DJ’in setlerinde yer bulan efsanevi "Coma Cat" parçasıyla elektronik müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Marco Niemerski -nam-ı diğer Tensnake, benzersiz tarzıyla çok kısa sürede dikkatleri üzerine çekti.

İlk çıkışını yılın dans müziği parçası sıfatını taşıyan bir çalışmayla yapmasının onu olumsuz etkilemesine izin vermeden, özgün ve yeni sound'ları keşfetmeye devam eden Tensnake farklı seslerin ve sıradışı kombinasyonların peşinde koştu. Tensnake’i günümüzde modern elektronik müziğin geldiği noktanın en önemli temsilcisi haline getiren de işte bu yenilik arayışı oldu. Son üç yıldır piyasanın en üretken isimlerinden biri olarak görülen Tensnake'in hem kendi prodüksiyonları, hem de birbirinden çarpıcı isimler için yaptığı remix'ler, hala sınırları zorlamaya ve elektronik müzik otoritelerinin takdirini kazanmaya devam ediyor.

Radio Oxi-gen'in desteğiyle düzenlenen bu özel gecede Hamburg menşeli büyük yeteneğe, Low Earth ve Doğan Aktay eşlik ediyor.

Warm-up & After: Low Earth, Doğan Aktay

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT