Raisa ve Vanessa Sason

Tarihler: 09 Şubat 2011 Çarşamba ~ 09 Şubat 2011 Çarşamba - Saat: 22:30

Yer: Minyon

Nereden Alınır: Minyon

Adres: Süleyman Seba Cad. No:24 Akaretler Sıraevler İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 381 21 21

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2011 ~ Şub 9, 2011

Her hafta hip ve trendy bir ismin ev sahipliğini yaptığı Minyon’un eğlenceli konsept partileri “İndiependent Ladies”, 09 Şubat Çarşamba gecesi tasarımcı ikizler Raisa ve Vanessa Sason ile eğlenceyi doruklara çıkarıyor!

İstanbul’un yeni yaşam merkezi Akaretler Sıraevler’e yeni bir renk, heyecan ve dinamizm katan, küçük alanlara büyük eğlenceleri sığdıran Minyon, her Çarşamba gerçekleştirdiği konsept partilerine hız kesmeden devam ediyor! “Indiependent Ladies” konsept partilerine 09 Şubat Çarşamba gecesi yenilikçi ve fütürist tasarımlarıyla dikkat çeken ikizler Raisa ve Vanessa Sason ile eğlence katmaya hazırlanan Minyon, Çarşamba gecelerinizin vazgeçilmez adresi oluyor…

09 Şubat Çarşamba gecesi Raisa ve Vanessa Sason’un ev sahipliğinde “Indiependent Ladies” partisini gerçekleştirecek olan Minyon, Müzik Direktörü ve DJ Doğu Çivicik’in chillout, lounge, jazzy house ve electronic tarzı müziklerini eğlenceli tarzı ile birleştirerek eğlence severlere unutulmaz geceler sunacak.

Saat 22:30’da başlayan müzik gecenin ilerleyen saatlerinde hızlanırken, kokteyller başta olmak üzere hepsi birbirinden özel içeceklerle uzanan eğlence saat 03:00’e kadar müziğin ritminde hayat bulacak. Gecede hem Minyon’un eşsiz kokteyllerinin keyfini çıkaracak hem de İstanbul’un hip ve trendy kadınları tarafından ağırlanacaksınız!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT