Ramon Jaffe

Tarihler: 23 Aralık 2009 Çarşamba ~ 23 Aralık 2009 Çarşamba - Saat: 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: Tam: 12,00 TL, Öğrenci: 7,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Akbank Sanat Merkezi Gişe

Adres: İstiklal Cad. No:8 34435 Beyoğlu-İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: (0212) 252 35 00 - 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2009 ~ Ara 23, 2009
RAMON JAFFÈ, Viyolonsel

1962 yılında Litvanya Riga’da müzisyen bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Ramon Jaffè, ilk müzik eğitimini erken yaşlarda dört yıl kadar babası Don Jaffè’den alır. Müzik eğitimi sırasında Ramon Jaffè, David Geringas ve Boris Pergamenschikow gibi değerli virtüöz icracı eğitmenlerle çalışır. Ayrıca Daniel Schafran ve Sandor Vègh gibi 20. yüzyılın en saygın müzisyenleriyle çalışma imkanı yakalar. Salzburg Mozarteum’da Sandor Vègh ile oda müziği konserlerinde de birlikte yer alır.

DSO Berlin, Stuttgart Filarmoni, Stuttgart Oda Orkestrası, St. Petersburg Filarmoni ve Munich Radyo Senfoni Orkestrası’yla düzenli olarak konserler veren Ramon Jaffè, solistlik, oda müziği icracılığı ve Leipzig, Carl Maria von Weber Müzik Akademisi’ndeki müzik eğitmenliğinin yanısıra flamenko sanatıyla da ileri düzeyde ilgilenmektedir.

Çok erken yaşlarda ustalığını kanıtlayan Jaffè, bütün bu eşsiz sanatçıların önderliğinde Alman Müzik Yarışması ve Budapeşte Casals yarışması’nın da içinde bulunduğu pek çok saygın yarışmada birincilikler kazanır. Bu andan itibaren Berlin, Amsterdam, Salzburg, Leipzig, Vienna, Munich, London, Hamburg, Köln ve dünyanın pek çok önemli konser salonunda sayısız konser verir. Fakat solo kariyerine paralel olarak kendini, Belcanto Strings ve Mendelssohn Trio Berlin gibi yaylı çalgılar üçlülerinin üyesi olarak oda müziğine adar. 1994 yılında kurduğu Tirol/ Hopfgarten Oda müziği Festivali’nin yöneticiliğini de yürütmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT